Pantelis A. ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα έχω την rx 570 και έχω ρυθμίσει τα ανεμιστηρακια από το msi afterburner να αρχίζουν από τους 30 και να ανεβάζουν στροφές γραμμικά. Με το που βάλω παιχνίδι η θερμοκρασία ανεβαίνει κατακόρυφα 80 βαθμούς και πάει μέχρι 85-86 . Το πιθανότερο να θέλει αλλαγή πάστας. Το θέμα όμως είναι ότι ενώ δουλεύουν τέρμα οι ανεμιστήρες και εγώ κλείσω το παιχνίδι και κρυώσει αμέσως η κάρτα οι στροφές δεν πέφτουν. Ακόμη και κάτω από 30 βαθμούς είναι τέρμα. Και restart να κάνω το pc η κάρτα συνεχίζει. Μόνο εάν το κλείσω και το ανοίξω στο καπάκι θα είναι κομπλέ. Τι χρειάζεται να κοιτάξω?

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Παντελή

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις από την αρχή τους drivers της κάρτας και το Afterburner. Η ταχύτητα δεν πέφτει ούτε μετά από αρκετή ώρα χαλαρής χρήσης;

Pantelis A. απάντησε πριν 3 έτη

τελικα για να λειτουργουν σωστα οι ανεμιστηρες με το διαγραμμα το οποιο σχεδιασα πρεπει να ειναι ανοιχτο το προγραμμα. το εκανα προβα και επαιξα ενα παιχνιδι οπου ανεβασε θερμοκρασια και μπηκαν τα fans στο φουλ.. μετα εκλεισα το παιχνιδι αλλα τα fans ακομη ηταν στο τερμα παρολο που κατεβηκε η θερμοκρασια και κρυωσε.. μολις ανοιξα λοιπον το msi afterburner αμεσως σταματησαν οποτε καταλαβα οτι συγχρονιστηκε. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση Παντελή!