Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΣέρνετε το ποντίκι μετά από φορματ
Terry zaxakis ρώτησε πριν 5 έτη

Γειά σας.... Έκανα φόρματ στον υπολογιστή και πέρασα τους drivers τς μητρικής από το επίσημο σιτε με αποτέλεσμα να μ σέρνετε το ποντίκι και αυτό το κάνει τακτικά ενώ πριν το φόρματ δν μ το έκανε...Μπορειτε να. Μ πείτε το. Μπορεί να φταίει, βάση λογικής πιστεύω είναι κάποιος drivers που πέρασα στο πισι αλλά ποιος δημιουργεί το πρόβλημα... Ευχαριστώ γτν χρόνο σας... 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα φίλε μου, δοκίμασες και με διαφορετικό ποντίκι? 

Terry zaxakis απάντησε πριν 5 έτη

Kαλησπερα σας....Ναι δοκιμασα και με αλλο ποντικι αλλα και παλι τα ιδια,δεν βγαζω ακρη γτ μου το κανει αυτο....

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, τότε δοκίμασε και αυτό, μέσα από τον πίνακα ελέγχου, διαχείριση συσκευών, ποντίκια και άλλες συσκευές και εκεί κάνε κατάργηση εγκατάστασης και μετά ανίχνευση για αλλαγές υλικού.. Δες μήπως αυτό διορθώσει το πρόβλημα..

Terry zaxakis απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπερα σας,και συγνωμη γτν ταλαιπωρια...Το εχω κανει και αυτο,αλλα φτιαχνει για λιγο και μετα παλι τα ιδια.....Εχω αυτην τν μητρικη (gigabyte ga h81m ds2 )μηπως μπορειτε μεσω τς μητρικης να βρειτε κατι για να εγκαταστησω και να φτιαξει το προβλημα που εχω μετο ποντικι..Εχω κανει πολλες φορες φορματ,αλλα αυτο δν μ εχει ξανατυχει οπως επισης δν νομιζω να ειναι θεμα φορματ....Και κατι ακομα,οταν ανοιγει το πισι και φορτωνει το εικονιδιο το windows λιγο πριν μπει στν επιφανεια εργασιας,μου βγαζει μια μαυρη οθονη,και πανω αριστερα δειχνει επισης σε γκρι προς μαυρο μια μπαρα που δειχνει τν αναλυση τς οθονης αλλα αυτο το βλεπεις με δυσκολια αυτο παλι τι μπορει να ειναι??

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, πολύ πιθανό να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη μητρική κάρτα..δοκίμασε και μία διανομή linux από στικάκι για να δεις εάν και εκεί το πρόβλημα εμφανίζεται..Πάντως οι drivers της μητρικής βρίσκονται εδώ.