DimVas EL ρώτησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα. Έκανα τη διαδικασία με το έτοιμο σεταρισμα kodi αλλά δεν μου εμφάνισε το μενού με τις ταινίες τα σπορ κτλ όπως δείχνει μια εικόνα σας στο άρθρο, αλλά μόνο εμφανίζει αυτό στα αγαπημένα. Προσπάθησα να το αλλάξω απτό κέλυφος αλλά τίποτα. 

4 Απαντήσεις

DimVas EL απάντησε πριν 4 μήνες

δε μου εμφανιζει όπως την πρώτη εικόνα αλλά μόνο τη 2η. Πως θα το κάνω να γίνει το μενού έτσι όπως την 1η εικόνα?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα, αυτό συμβαίνει γιατί μάλλον έχεις κατεβάσει το πολύ ελαφρύ build με το προεπιλεγμένο skin. Σε αυτή την  περίπτωση, πρέπει να κατεβάσεις το έτοιμο Kodi 20 build με διαφορετικό skin και πόστερ ταινιών.
Εφόσον έχεις κατεβάσει κανονικά το έτοιμο Kodi 20 build, τότε για κάποιο λόγο δεν άλλαξε το skin, και πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα όπως δείχνουμε σε αυτό το GIF.

DimVas EL απάντησε πριν 4 μήνες

Έχω κατεβάσει το μεγάλο αρχείο, πήγα στο κέλυφος αλλά δε μου βγάζει το  Aeon nox silvo να επιλέξω αλλά μόνο τα άλλα 2 που δεν κάνουν τίποτα.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Κάναμε σήμερα νέες δοκιμές σε laptop και TV box, και δεν βλέπουμε κανένα πρόβλημα με το κέλυφος του build. ‘Έχεις το Kodi v20.2 όταν κάνεις τη μεταφορά των φακέλων; Αν είναι σε PC, στην ακόλουθη διαδρομή:    %userprofile%\AppData\Roaming\Kodi\addons
δεν βλέπεις τον φάκελο skin.aeon.nox.silvo;
Αν δεν τον βλέπεις ή δεν λύνεται το ζήτημα, δοκίμασε πλήρη κατάργηση του Kodi που έχεις, μετά επανεκκίνηση συστήματος, και μετά νέα φρέσκια εγκατάσταση του Kodi v20.2. Μετά κάνεις τη μεταφορά του build μας.