Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΣΗΜΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΚΕΡΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Giorgos Pap ρώτησε πριν 7 έτη

Χαιρετε! Τα καλοκαιρια παω στο χωριο μου και επειδη μενω σε ισογειο δεν εχει ουτε σημα για ομιλια ουτε 3g κααι ουτε με συμφερει να κανω συνδεση. Στο πανω μπαλκονι ομως εχω οπτικη επαφη με την κεραια της wind σε αποσταση περιπου 2χλμ καπου στο βουνο. Υπαρχουν καποιες κεραιες σαν δεκτες που μπορω να κατεβασω στο ισογειο το σημα της wind ωστε να μπορω να μιλαω; Ξερετε τιποτα για αυτο το θεμα?

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Αν στο πάνω μπαλκόνι δεν έχεις καθόλου σήμα, δεν υπάρχει κάποια κεραία που θα βοηθήσει. Δεν αρκεί μόνο ένας δέκτης, θα έπρεπε να είναι και ισχυρός πομπός για να επικοινωνήσει με την κεραία.
Στην ασύρματη επικοινωνία μεγάλων αποστάσεων, χρειάζεται ζεύγος κατευθυντικών κεραιών με οπτική επαφή μεταξύ τους, και προφανώς δεν μπορείς να επέμβεις από τη μεριά της Wind.

Giorgos Pap απάντησε πριν 7 έτη

Στο μπαλκονι υπαρχει φουλ σημα της wind!! 
Υπαρχουν καποιες κεραιες τυπου: "Εξωτερική κεραία Υagi συμβατή με όλη την σειρά των ενισχυτών GSM σήματος."

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε βλέπουμε αυτό, που όμως έχει εξαντληθεί. Φαντάζομαι οποιοδήποτε αντίστοιχο GSM Repeater θα σε καλύψει.

Δεν αρκεί όμως σκέτη η κεραία, πρέπει να έχεις ολόκληρη τη συσκευή Repeater.

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Υπάρχουν εξωτερικές κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε διάφορα db που ενισχύουν το σήμα. Αρκεί το κινητό σου να εχει το ανάλογο φισάκι για να την κουμπώσεις. Υπάρχει σε αρκετες μάρκες αυτό φις. Φυσικά μιλάμε για κάτι μόνιμο,δηλαδή θα πρέπει να χρησημοπειεις το κινητό σου εκεί που θα τοποθετήσεις την κεραία και όχι κάπου αλλού.