ΧΡΗΣΤΟΣ ρώτησε πριν 4 έτη

καλησπερα, αγορασα ενα καινουργιο υπολογιστη απο το καταστημα eshop συναρμολογημενο χωρις λειτουργικο. εκανα εγκατασταση win10 στον ssd και εχω εναν hdd t4b. ο υπολογιστης δεν εντοπιζει τον hdd. μολις παω στη διαχειριση δισκων βλεπω οτι τον hdd τον εχει χωρισμενο σε 3 μερη,ενα μερος 500mb απο το συστημα και 2tb και 2 tb μη εκχωρημενα. το προβλημα ειναι οτι δεν μου εμφανιζει επιλογη μετατροπη σε gpt για μετατραπει σε ενιαιο δισκο 4tb. ουτε με αφηνει να διαγραψω τον τομο γιατι ειναι 500mb κατηλειμενο στο συστημα και στα αλλα 2 μερη δεν εμφανιζει επιλογες. τι μπορω να κανω για να διαβαστει ο δισκος??

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Χρήστο

Μπορείς να βγάλεις κάποια screenshot; Ανέβασε τα στο Imgur και στείλε μας τον σύνδεσμο κοινοποίησης.

Αν κάνεις δεξί κλικ στον μη εκχωρημένο χώρο, δεν είναι διαθέσιμη καμία επιλογή; Μπορείς να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις το AOMEI Partition Assistant.

ΧΡΗΣΤΟΣ απάντησε πριν 4 έτη

τελικα μετα απο πολυ κουραση κ πολλα φορματ καταφερα να το βρω. απλα επρεπε να δωσω ονομα στο μερος του δισκου που χρησιμοποιουσε το συστημα,και μετα να τον καταργησω απο τη λιστα πανω. μετα boot και στο install windows το μετετρεψα σε gpt και το διαβασε ευτυχως.. ευχαριστω παντως να σαι καλα Γιωργο!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Χρήστο. Καλή συνέχεια!