Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / Hardwareσκληρός δίσκος και τροφοδοτικό
egrafes egr ρώτησε πριν 8 έτη

καλησπέρα και καλή χρόνια με υγεία!
ξανα ανοίγω ενα πάλιο θέμα (https://www.pcsteps.gr/questions/τροφοδοτικό-atx-approx/)
ο υπολογιστής αυτη την στιμη έχει, με βάση το speccy αυτά http://prntscr.com/9lp1cd

θα ήθελα την βοήθεια σας για να διαλέξω έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο και αν φτάνουν τα χρήματα και τροφοδοτικό (με βάση τη παραπάνω ερώτηση που σας είχα κάνει). αρχικά να πω οτι για διευκόλυνση θα βόλευε να μου προτείνετε κατι από την σελίδα του πλαίσιο με βάση τις τιμές απο αγορά στο κατάστημα. Τα  χρήματα που διαθέτω είναι 100 με 140 ευρώ. ο σκληρός δίσκος θέλω να είναι στο 1 tera. τέλος να αναφέρω οτι απο τον συγκεκριμένο σκληρό δίσκο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και αν η μάρκα θεωρείτε αξιόπιστη θα ήθελα κατι απο την ιδια. 

σας ευχαριστώ πολυ
Δημήτρης

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλή χρονιά και σε εσένα, Δημήτρη.

Δυστυχώς με το Πλαίσιο δεν συνεργαζόμαστε, αλλά μπορείς να ψάξεις τις παρακάτω προτάσεις, αν έχει αντίστοιχες.

Αυτός είναι καλός εσωτερικός δίσκος. Για τροφοδοτικό αυτό θα σε καλύψει πλήρως

egrafes egr απάντησε πριν 8 έτη

καλημερα! ευχαριστώ πολυ για την απάντηση... 
τον σκληρό δίσκο που μου προτείνεις τον είδα ήδη απο το άρθρο για την αγορά υπολογιστή, αλλά με προβλημάτισε το γεγονός οτι έχει κάποιες κριτικές οτι τους χάλασε γρήγορα (πχ στο μήνα)

για το τροφοδοτικό θέλω να σε ρωτήσω... αυτή την στιγμή έχω 500w και με καλύπτει και για παιχνίδια που παίζω στο pc.. με το 430W που πρότεινες θα μπορώ να είμαι το ίδιο άνετος? επίσης επειδή λογικά στους επόμενους μήνες θα προχωρήσω σε αναβάθμιση όλου του υπολογιστή, θα με καλύπτει αυτό το τροφοδοτικό ή θα πρέπει να αγοράζω ξανά απο την αρχή?
 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Στον καθένα μπορεί να τύχει ένα ελαττωματικό κομμάτι, mία κριτική δεν σημαίνει τίποτα. Μια φορά είχα αγοράσει από το Πλαίσιο ένα δίσκο για έναν πελάτη και ο δίσκος βγήκε χαλασμένος ήδη από το κουτί. 

Πάντως, με βάση τον οδηγό για την αξιοπιστία των σκληρών δίσκων, αυτός ο δίσκος είναι καλή και οικονομική επιλογή. Οι HGST είναι αρκετά ακριβότεροι.

Η κάρτα γραφικών που έχεις θα τρέξει άψογα με 430w. Τώρα αν στην αναβάθμιση βάλεις καλύτερη κάρτα γραφικών, καλό θα ήταν να βάλεις ένα πιο μεγάλο. Αυτό είναι καλή επιλογή.

egrafes egr απάντησε πριν 8 έτη

μαλιστα...μια τελευταία απορία..στην πρώτη σου απάντηση πρότεινες αυτον τον σκληρό  SEAGATE, ενώ στην δεύτερη αυτόν TOSHIBA. ποιον απο τους δυο πιστεύεις οτι είναι καλύτερη επιλογή?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Και οι δύο είναι εξίσου καλή επιλογή. Δεν πρόκειται να καταλάβεις διαφορά μεταξύ τους στις επιδόσεις. Όσον αφορά την αξιοπιστία, δεν έχουν δοκιμαστεί τα συγκεκριμένα μοντέλα μεταξύ τους, οπότε δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το ποιο από τα δύο έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία.