Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΣοβαρό πρόβλημα με τον Folder Protector
John Papajohn ρώτησε πριν 6 έτη

Καλημέρα κατέβασα το πρόγραμμα που προτείνεται για κλείδωμα αρχείων και μόλις προσπάθησα να ξεκλειδώσω αρχεία μου έβγαλε το παρακάτω error. Tα αρχεία είναι πολύ σημαντικά (κωδικοί σε excel κλπ) και δυστυχώς δεν έχω backup μια βοήθεια παρακαλώ! να το ξεκλειδώσω μου βγάζει αυτό το error

11 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Ξαναδες το άρθρο εκείνο. Μήπως έκανες κάτι λάθος ? Φτιάξε εσύ ένα φάκελο για δοκιμή ,και ξαναδοκίμασε τη διαδικασία κλειδώματος/ξεκλειδώματος ,να βεβαιωθείς πως το πρόγραμμα λειτουργεί σωστά.
Είχες κάνει κι εγγραφή ? Δες εδώ στην ερώτηση 1 τί μπορείς να κάνεις ,και δοκίμασε επικοινωνία με το support τους. (Πάνω δεξιά)
http://www.kakasoft.com/folder-protect/faq.html

Χάρης Αναγνωστόπουλος Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλημέρα John Papajohn,

Τοποθέτησες το lockdir.exe μέσα στον φάκελο που περιέχει τα αρχεία που θες να προστατεύσεις; Και στη συνέχεια ακολούθησες τις οδηγίες που δίνουμε;

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Έκανα δοκιμή μόλις τώρα. Έβαλα το lockdir.exe σε ένα φάκελο που έκανα.Πήγα στο lockdir.exe ,δεξί κλικ--->Άνοιγμα. Στο παράθυρο που βγήκε, έβαλα το password και στη συνέχεια,πάτησα το "Protect". Και βγήκα από το φάκελο.
(μου είχε βγεί το σχετικό παράθυρο για την πρώτη φορά που τρέχεις το αρχείο,όπως στη φωτό στο άρθρο,και εννοείται πάτησα "Cancel".)
Mετά πήγα πάλι στο φάκελο στο lockdir.exe ,δεξί κλικ ,κι έβαλα πάλι το password και πάτησα το "Unprotect".Mου έβγαλε κι άλλο παράθυρο,πάτησα το "Cancel Protection",και ξεκλείδωσε ο φάκελος.

John Papajohn απάντησε πριν 6 έτη

Παιδιά καλησπέρα και ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Το πρόγραμμα δουλεύει απροβλημάτιστα στους άλλους φακέλους μόνο σε αυτόν έχει φάει το συγκεκριμένο σκάλωμα. Συγκεκριμένα όταν θες να κάνεις unprotect σου πετάει ένα παράθυρο που σου ζητάει να περιμένεις 14 δευτερόλεπτα επειδή είναι free edtition και στην συνέχεια βάζεις το κωδικό ξεκλειδώματος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μου ζητάει πρώτα να βάλω δαχτυλικό αποτύπωμα από το touch id app που έχω και μετά με πάει κατευθείαν στον κωδικό τον οποίο βάζω και παίρνω το συγκεκριμένο μήνυμα. Φαίνεται σαν να έχει κλειδωθεί από δύο διαφορετικά προγράμματα… Δεν ξέρω τι παίζει έχω φάει πακέτο γιατί τα πιο σοβαρά έγγραφα τα είχα εκεί μέσα…

Χάρης Αναγνωστόπουλος Staff απάντησε πριν 6 έτη

Μετά από δοκιμές κι εμένα δεν μου βγάζει κανένα πρόβλημα.
Είσαι σίγουρος ότι διαλέγεις μέθοδο ξεκλειδώματος;

John Papajohn απάντησε πριν 6 έτη

Συγνώμη τι εννοείς εάν διαλέγω μέθοδο ξεκλειδώματος; διπλό κλικ κάνω...

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Δε ξέρω... μπορεί να φταίει κάποιος ιός για αυτό ? Αν μπεις α) στα windows σε "ασφαλή λειτουργία" ή β) αν κάνεις boot από στικάκι με λίνουξ ,έχεις πρόσβαση στα αρχεία αυτά ? Αν βοηθάει ,δες κι εδώ
https://www.wilderssecurity.com/threads/help-cant-open-locked-folder.217984/

John Papajohn απάντησε πριν 6 έτη

Θα το δοκιμάσω αν και δεν πιστεύω ότι έχω πολλές ελπίδες γιατί από ότι διαβάζω στην παραπομπή έχουν κρυπτογράφηση...

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Aλήθεια ,την 1η μου απάντηση την έλαβες υπόψην ? Αν δεν είχε αποτέλεσμα δες κι εδώ.
https://www.portablefreeware.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=3719&start=30
Έχει 4 σελίδες. Για τη σελ 3 που γράφουν για το αρχείο decrypted5.exe ,να σου πω πως το τσέκαρα και ιδού τα αποτελέσματα.
https://www.virustotal.com/#/url/d84e4feecaa3529841ed909c487761fafc2086e855388496b082ade345027739/detection
(Στην 4 λέει κάποιος πως πήρε τα αρχεία του πίσω) Και στη 1η σελ πάλι δίνουν ένα bat αρχείο. Το πως θα το φτιάξεις ,μπορείς να δεις κι εδώ. 
https://www.pcsteps.gr/1528-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-bat-batch-%CF%83%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%80%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-windows/
Δηλ. συγκεκριμένα προτείνω ό,τι γράφει στις σελ 3 και 1 .Αν καταφέρεις κάτι ,καλώς.

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Διευκρινίζω !! Το decrypted5.exe της Kakasoft ,το Total Commander το 7 zip file manager ,και περί του αρχείου .bat  (Βάζω λινκ για το 7zip εδώ.)
https://www.7-zip.org/

John Papajohn απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστώ πολύ παιδιά τα δοκίμασα όλα αλλά δεν... θα το πάω σε κάποιο τεχνικό μπας και βγάλω άκρη