Chief 10 ρώτησε πριν 3 έτη

Kαλησπερα. Εκανα τη μαλακια να πατησω στο συνδεσμο που κυκλοφορει τελευταια στο facebook που υποτιθεται οτι βλεπεις ποιοι επισκεπτονται το προφιλ σου κι απο τοτε καθημερινα σπαμαρει στο προφιλ μου. Εχω πατησει να μην παιρνω ειδοποιησεις, εχω σκαναρει με 2 antivirus, εχω στειλει 5 αναφορες στο κεντρο ασφαλειας (χωρις ανταποκριση), εχω αλλαξει κωδικους αλλα δε μπορω να το ξεφορτωθω. Υπαρχει κανενας τροπος να καθαρισω αυτο το ενοχλητικο περιεχομενο;

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα

Αν συνδεθείς από άλλον υπολογιστή γίνεται το ίδιο; Ρωτάω για να καταλάβουμε αν έχει εγκατασταθεί κάποιο κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σου ή έχει παραβιαστεί ο λογαριασμός σου.

Chief 10 απάντησε πριν 3 έτη

Αλλον υπολογιστη δεν εχω για να συνδεθω αλλα απο το κινητο που συνδεομαι συμβαινει το ιδιο πραγμα. Χθες μπηκα και αλλαξα παλι τους κωδικους απο το κινητο αυτη τη φορα, κατεβασα το malwarebytes και σαρωσα αλλα μετα απο καποια ωρα παλι εμφανιστηκαν στο προφιλ μου τα ιδια μηνυματα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αν πας στις ρυθμίσεις του Facebook υπάρχει μια ενότητα που λέγεται εφαρμογές και ιστότοποι. Δες μήπως εκεί υπάρχει κάποια ύποπτη συνδεδεμένη εφαρμογή.

Επίσης, άλλαξε ξανά κωδικό, επέλεξε να γίνει αποσύνδεση από τις συσκευές σου και ενεργοποίησε την ταυτοποίηση 2 παραγόντων.

Chief 10 απάντησε πριν 3 έτη

Τα εκανα κι αυτα αλλα δεν λειτουργησαν. Δυσεπιλυτο προβλημα

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη λύση. Πάντως, πρόκειται για πολύ διαδεδομένο πρόβλημα, οπότε σίγουρα θα κυκλοφορήσει κάποια λύση σύντομα. Καλό είναι να ρωτήσεις και στο forum βοήθειας του Facebook. 

Chief 10 απάντησε πριν 3 έτη

Εχω στειλει 5 αναφορες αλλα απαντηση δε πηρα

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δεν αναφέρομαι στις αναφορές, αλλά εδώ. Εκτός αν κατάλαβα λάθος το τι εννοούσες ως αναφορά.