Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΣπασμενη μεθοδος Windows 8
Argyris Melles ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα Αγγελε,
Μολις διαβασα το αρθρο σου για τη σπασμενη μεθοδο των Windows 8.
Εγω εχω ενα λαπτοπ που ειχε προεγκατστημενα τα Windows 7 Home Premium και μετα απο καιρο περασα τα Professional μεσω ιντερνετ (σπασμενα ετρεξα το Activator 7 για να μην εχω μηνυμα πως δεν ειναι γνησια).
Θελω να περασω τα 8.1 τωρα με βοηθεια απο το αρθρο σου. Αφου περασω το iso σε ενα USB η DVD (με το create media) κανω skip το product key. Μετα απο την εγκατασταση θα εχω την δυνατοτητα να τα χρησιμοποιησω ετσι ωστε να μπω στο ιντερνετ για να κανω μια απο τις δυο μεθοδους για τον Pkey? Με τη σπσμενη μεθοδο αυτη δεν χρειαζεται να αγορασω το Pkey, σωστα? Βοηθησε με λιγο γιατι εχω μπερδευτει απο οτι βλεπεις...

4 Απαντήσεις

Ermis απάντησε πριν 9 έτη

Μαλλον κατι δεν καταλαβες καλα.
Κι εγω τα homepremium εχω, τι παραπανω εχουνε τα professional?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αργύρη, δεν υποστηρίζουμε σε καμία περίπτωση σπασμένα Windows, και η μέθοδος που περιγράφω δεν είναι με κανέναν τρόπο σπάσιμο.

Απλά παλιότερα υπήρχε πρόβλημα να βάλεις το product key κατά την εγκατάσταση, και λειτουργούσε μόνο αφού είχαν εγκατασταθεί τα Windows και έβαζες τότε το product key.

Αν δεν έχεις αγορασμένο product key δεν θα λειτουργήσουν τα Windows.

Εγώ θα σου πρότεινα να επιστρέψεις στα γνήσια 7 home premium που έχεις, από τη στιγμή που τα αγόρασες μαζί με τον υπολογιστή - δεν ήταν τζάμπα, τα πλήρωσες κανονικά μέσα στην τιμή - για ποιο λόγο να τα πετάξεις και να βάλεις σπασμένα? Κυριολεκτικά πετάς τα λεφτά που έδωσες.

Χαρίλαος Παύλου απάντησε πριν 9 έτη

Άγγελε, επειδή σε βλέπω πολύ κατά των σπασμένων windows, έκανα φορμάτ το λάπτοπ της αδερφής μου. Το λειτουργικό του ήταν windows vista home pr, και μετά εγκατέστησα windows 7 home pr και τα ενεργοποίησα με ένα σπαστήρι. Θα ήταν πιο λογικό να βάλω τα vista μόνο και μόνο επειδή είναι γνήσια και όχι τα 7 που είναι πολύ καλύτερα;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Προσωπικά μου φαίνεται εντελώς παράλογο, εφόσον υπάρχουν αγορασμένα Windows να χρησιμοποιούνται σπασμένα.

Όποια κι αν είναι η διαφορά ανάμεσα στα Vista και τα Windows 7 δεν πιστεύω πως αξίζει το ρίσκο του σπασμένου, που δεν μπορείς να γνωρίζεις με 100% σιγουριά τι κρύβει από πίσω.