Axilleas Pitcher ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα ,

θέλω βοήθεια στη δημιουργία σταθερού υπολογιστή.

Πήγα σε ένα μαγαζί και μου πρότειναν αυτο .

Το κουτί δεν το βαζω ( Tower)

ASUS MOTHERBOARD H81M-C , S1150, DDR3 = PRICE 75,00 EURO

INTEL CPU CORE i3-4170,BX8064613417 = 150,00 EURO

KINGSTON MEMORY KVR13N9S8/4,DDR3 = 35,00 EURO

GIGABYTE VGA GT 730 ,GV-N730D5-2GI = 35,00 EURO

SAMSUNG DVDRW/RAM SH-224GB/BEBE = 90,00 EURO

APACER SSD 120 GB = 65,00 EURO

POWERTECH ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 530 W =50,00 EURO

ΕΡΓΑΣΙΑ = 25,00 EURO

Όλο μαζί τεσπ 545 ευρω .

Έχω πάει σε πολούς τεχνικούς και ο καθένας λέει αλλά .

Είναι καλή επιλογή να πάρει κάποιος AMD επεξεργαστή γιατί εχω ακούσει πολυ κακά λογια στα blog ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ενας τεχνικός μου είπε οτι τον έχει 7 χρόνια και φυσάει .

Μπορείτε να μου προτείνεται ενα pc για βασική χρήση αλλά και για gaming (π.χ LEGUE OF LEGENDS , CALL OF DUTY , BATTLEFILD , KAI ALLA INTERNET GAMES)

να αντέξει καμια 6 ετία χωρίς να τον αναβαθμίζω συνέχεια .

Ολα αυτα με ένα διαθέσιμο ποσό τώρα που μιλάμε μέχρι (για το κουτι μονο) 550-600 και να μου πείτε εαν είναι προτειμότερο ενα tv ή ενα tv monitor ή ενα σκέτο Monitor .

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων .

5 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα.

Ο υπολογιστής που σου πρότειναν δεν είναι ιδιαίτερα καλός για τα λεφτά που θα δώσεις. Η κάρτα γραφικών δε θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα παιχνίδια, η μνήμη RAM είναι λίγη, και δε συμμαζεύεται.

Για τα παιχνίδια που θέλεις, θα σε καλύψει ο υπολογιστής των 500€ από τον οδηγό αγοράς υπολογιστή:

https://www.pcsteps.gr/11780-αγορά-υπολογιστή/#__E500_Internet_office_MOBA_LoLDotA

Για τους επεξεργαστές AMD, εξαρτάται σε ποιον ακριβώς αναφέρεσαι και για τι χρήση τον θέλεις. Δεν είναι όλοι οι επεξεργαστές το ίδιο, δεν μπορούμε να τους βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι, αλλά είναι μια χαρά επιλογή. Γενικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα, δεν ξέρω τι "κακά λόγια" έχεις ακούσει.

Axilleas Pitcher απάντησε πριν 8 έτη

Σε ευχαριστώ πολυ . Μπορείς να μου εξηγησεις πως θα μπορουσα να βαλω δυο οθονες στο πσ και εαν θα μπορουσα στο ενα να παιζω παιχνιδι και στο αλλο να εχω φαψεβοοκ ανοιχτο. Επίσης εχεις να μου προτείνεις tv monitor η tv η monitor γενικά και ιδικά γι αυτο που ρωτάω . Μπορείς να μου προτίνεις καποιες στα 21.5 ιντσες καλες . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Για να έχεις δύο οθόνες, αρκεί να τις συνδέσεις και τις δύο στον υπολογιστή και να τις ρυθμίσεις με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και να επιλέξεις Ρυθμίσεις οθόνης. Υπάρχει και η δυνατότητα να παίζεις στη μία και στην άλλη να έχεις ανοιχτό οτιδήποτε.

Για οθόνη, πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις;

Axilleas Pitcher απάντησε πριν 8 έτη

Απο 80 - 100 - 110 .

Στο pc που μου ειπες (500€)

Εχει επιλογες σεεπεξεργαστη καικατι και κάτι αλλα . Μπορω να προσθεσω καρτα γραφικων εαν ναι πια προτινεις . Επίσης windows 10 or7 home.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αυτή είναι η πιο οικονομική οθόνη που μπορούμε να προτείνουμε, δεν αξίζει να πάρεις φθηνότερο μοντέλο.

Μπορείς βεβαίως να προσθέσεις κάρτα γραφικών. Θα πρέπει όμως να μας πεις μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις και για αυτή.

Δεν υπάρχει κάποιο αντικειμενικό κριτήριο για το ποια έκδοση Windows να επιλέξεις, βάλε όποια σου αρέσουν καλύτερα. Πάντως, αν δεν έχεις ήδη άδεια, μόνο Windows 10 Home μπορείς να αγοράσεις στα περισσότερα καταστήματα.