Giorgos Bahadouris ρώτησε πριν 6 έτη

Σκέφτομαι για αγορά υπολογιστή με ενδιασμους για ετοιμο ή κομματι κομμάτι. Αφού ειδα ενα βιντεο σου κατεληξα σε στήσιμο κομματι κομμάτι χωρίς να εχω τις γνωσεις ομως. Παρότι μου εχουν βγει τα ματια να διαβαζω δεν μπορω να ειμαι βεβαιως γτ ειχα πληρη αγνοια. Αν είχα την οικονομικη δυνατοτητα θα εβαζα απλα οτι καλυτερο υπαρχει οποτε εδω ειναι το σημειο που δυσκολευει το πραγμα. Βρισκομαι σε μεταβατικο σταδιο οπου ερασιτεχνικα παει να γινει επαγγελματικα η δουλεια. Μεχρι στιγμης δουλευω σε ενα λαπτοπ dell i5 οπου αρχιζει και με δυσκολευει στο editing γτ την ωρα αναπαραγωγης του βιντεο κολαει (στο premiere και μετα απο εφε ή διορθώσεις χρωματων. Φανταζομαι λογο καρτας γραφικων). Δεν μπορω να προσδιορισω χρηματικο ποσο γτ αν δεν μπορω να κανω την δουλεια μου παλι δεν υπαρχει λογος να κανω και την αγορα. Οπως και οτι θα ημουν και πιο σπαταλος αλλα η καλοκαιρινη περιοδος που προκυπτουν και οι περισσοτερες δουλειες τελειωσε. Θα με βοηθουσες πολυ να μου προτεινες εσυ ενα στησιμο.

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιώργο,
Για να γίνει σωστά η δουλειά στο Premiere και να έχεις και ένα σύστημα που θα κρατήσει στο χρόνο, η σύνθεση των 700ων ευρώ με ένα Ryzen 5 2600 είναι το minimum που προτείνουμε. Για κάρτα γραφικών, μπορείς να βάλεις μια GTX 1050 για να σου βγει οικονομικά.

Giorgos Bahadouris απάντησε πριν 6 έτη

Ωραια. Ετσι το σκεφτομουν και εγω και μου ελησες και ενα ερωτημα ,αν μου αρκει η 1050 και αν ειναι η σωστη επιλογη εταιρειας. Σε αυτα ειχα επικεντρωθει δλδ γτ τα θεωρουσα σημαντικοτερα. Αυτα που δεν μελέτησα καθολου ( τροφοδοτικο; Μητρηκη; Ψηκτρες; ).Και δεν ξερω τι αλλο χρειαζεται.

Giorgos Bahadouris απάντησε πριν 6 έτη

Μνημες ξεχασα να ρωτησω και με ποιο τροπο το παραγγελνω για να εχετε οφελος για την βοηθεια που προσφέρετε. Ευχαριστω

Giorgos Bahadouris απάντησε πριν 6 έτη

Βασικα επειδή θα προκυψουν και αλλες ερωτησεις σιγουρα οπως ποια 1050 κλπ αν υπαρχει δυνατοτητα να κανεις το στησιμο στο eshop που συνερφαζεστε και να μου δώσεις το λινκ νομιζω ειναι το ιδανικο. Ευχαριστώ και παλι.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δυστυχώς το e-shop δεν υποστηρίζει ένα σύνδεσμο που να έχει όλη τη σύνθεση, θα βοηθούσε πολύ και εμάς και τους αναγνώστες. Ίσως κάποια στιγμή αποφασίσουν να ανανεώσουν τη σελίδα τους, που έχει μπαγιατέψει, και να το προσθέσουν κι αυτό.
Θα πρέπει να πάρεις τις επιλογές από τον οδηγό αγοράς υπολογιστή και να τις βάλεις στο PC configurator. Εφόσον μπεις από αυτό το σύνδεσμο και κάνεις την αγορά μέσω ίντερνετ και όχι τηλεφωνικώς, θα υποστηρίξεις το site, και σε ευχαριστούμε θερμά για αυτό.