Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Linuxσταματα να λειτουργει ποντικι.
thanasis palierakis ρώτησε πριν 5 έτη

δεν λειτουργει το ποντικι σε λαπτοπ καποιες στιγμεσ,οπως και η αφη..ενω ειναι ασυρματο και εχει καλη μπαταρια..οταν το επανακιννω ξαναλειτουργει.μπορειτε κατι να πειτε?ευχαριστω θανασης παλιερακης.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Θανάση

Το σύστημα κολλάει γενικά ή αν χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο όλα λειτουργούν όπως πρέπει; Το ποντίκι σε άλλον υπολογιστή λειτουργεί κανονικά;

Δοκίμασε να κατεβάσεις ξανά τους drivers των USB και του touchpad από το site του κατασκευαστή.

thanasis palierakis απάντησε πριν 5 έτη

ευχαριστω πολυ Γιωργο.θα το δω αμεσα..εχω ενα dell το ειχα παρει 180 ευρω πριν 2 ετη,ηδη αλλαξα πληκτρολογιο,φορτιστη και μπαταρια..χρησιμοποιω μονο linux,δεν εχω προβλημα κολληματων ενω παλια ειχα οταν ανοιγα καρτελλες πολλες.παρακολουθω φβ,μεηλ,λιγες ειδησεις,στοιχηματικες σελιδες τις εταιρειες στοιχηματων μερικες φορες 5 καρτελλες.μια χαρα απο τραβηγμα..με βολεψαν τα linux.δεν εχω ,ουτε θελω λογισμικα η κατι πολυπλοκα..απλα πραγματα..θα μπορουσες να προτεινεις σε λαπτοπ κατι πιο αξιοπιστο ,να δεχεται linux αλλα οχι τρελλη τιμη?ευχαριστω..

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Πόσο περίπου είναι το budget σου;

Βάσει αυτών των απαιτήσεων χρειάζεσαι ένα laptop με i3 και 8GB RAM. Η κάρτα γραφικών δεν σε ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου για αυτή τη χρήση.

Ρωτάω το κόστος, γιατί αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω, αξίζει να επενδύσεις σε έναν i5 και να είσαι καλυμμένος για πιο απαιτητικές εργασίες.

Επίσης, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον οδηγό αγοράς μας.

thanasis palierakis απάντησε πριν 5 έτη

απο 200 εως 300 ευρω..δεν θελω windows,μονο να δεχεται εγκατασταση linux,καλουτσικη μπαταρια και να ανοιγω σε chrome 5 καρτελλες και να μην σερνεται..ουτε λογισμικα,ουτε εξελ κτλ..φβ,μεηλ,ειδησεις,εταιρειες στοιχηματος..αυτο που εχω ανα 5 μηνες ηθελε η πληκτρολογιο η φορτιστη η μπαταρια..επειδη δεν ειμαι σχετικος,ουτε ομως εχω απαιτησεις επαγγελματικες δεν γνωριζω ορολογιες,ram κτλ..ευχαριστω Γιωργο και αναμενω απαντηση σου οποτε δυνασαι..η να ανταλλαξουμε τηλεφωνα στο μεηλ να με κατατοπησεις..

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Σε αυτά τα χρήματα όλα τα laptop διαθέτουν 4GB RAM, το οποίο θα σε δυσκολέψει αν ανοίξεις πολλές καρτέλες στον Chrome ταυτόχρονα.

Αυτό είναι ότι καλύτερο βρήκα σε αυτά τα χρήματα.