Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΣτατιστικά θερμοκρασιών κατά gaming σε πραγματικό χρόνο
ExGo Z ρώτησε πριν 9 έτη

Καλημέρα και από εμένα θα ήθελα να μου πείτε ένα πρόγραμμα ή μία μέθοδο στο να μου βγάζει τις θερμοκρασίες και τα fps σε πραγματικό χρόνο κατά το gaming της cpu, των cores της της cpu και την gpu μου.
Για τα fps έχω το fraps.Για τις θερμοκρασίες έχω το speedfan αλλά όμως χρειάζεται κάθε φορά να κλείνω το παράθυρο που παίζω για να δω τα στατιστικά -πράγμα που σταματάει το παιχνίδι για λίγο και οι θερμοκρασίες προλαβαίνουν και πέφτουν αρκετές φορές- όποτε δεν μπορώ να ξέρω ποιες είναι ακριβώς κατά το gameplay.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος κάτι σαν αυτό που έχει ο τύπος εδώ θα ήθελα: /watch?v=CzDXWu4uF_g
Προσπαθώ να το googlarω αλλά δεν βγάζω άκρη με τις οδηγίες γιατί παίζει κάτι με το overclock tool afterburner της msi για να κάνεις αυτή την "πατέντα" και φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημιά στα setting που δεν γνωρίζω στο σύστημα μου.Θα σας είμαι πολύ υπόχρεος αν μου βρείτε ένα ενιαίο πρόγραμμα που μόλις το ανοίγω και ανοίγω και το παιχνίδι να μου βγάζει σε τέτοιο στυλ τα στατιστικά.Αν δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα και με πατέντες των overclock toolls όπως afterburner και λοιπά βολεύομαι αρκεί να μου δώσετε οδηγίες για να τις εφαρμόσω σωστά.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα φίλε μου.

Εδώ θα δεις πώς να ενεργοποιήσεις το OSD στο MSI Afterburner

ExGo Z απάντησε πριν 9 έτη

Δεν δείχνει όμως τις θερμοκρασίες της cpu και των cores της cpu.
Δείχνει της κάρτας γραφικών και τα λοιπά μόνο.
Κάποιοι λένε ότι υπάρχει ένα άλλο πρόγραμμα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις μαζί με αυτό για να σου βγάζει την cpu.
Όπως και να χει...αφού δεν υπάρχει κάνα λυτό προγραμματάκι που να κάνει αυτήν την δουλειά...σε ευχαριστώ για την πρόθυμη σου απάντηση Άγγελε.
Θα ασχοληθώ το απογευματάκι μαζί του μήπως βρω μια άκρη γιατί τώρα βαριέμαι να κάτσω να ασχοληθώ...
Thanks και πάλι.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δοκίμασε τότε αντί για το afterburner να βάλεις το Precision της Evga, την ίδια δουλειά κάνουν, και είναι αυτό που χρησιμοποιείται στο βίντεο.