Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΣτιγμιότυπα αγώνων ποδοσφαίρου σε κανάλι YouTube
Sotiris Charbas ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα!
Για το κανάλι που έχουμε ετοιμάσει για αθλητικές εκπομπές σκεφτόμαστε να συμπεριλάβουμε εκτός από την συζήτηση και στιγμιότυπα αγώνων ποδοσφαίρου από διοργανώσεις τόσο της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ όσο και άλλων πρωταθλημάτων κυρίως ξένων.
Στο παρακάτω βίντεο:
https://youtu.be/6-b1-eP4ksU
ο γιουτιουμπερ δίνει λύση στο θέμα του copyright.
Θα ήθελα την γνώμη σας αν είναι ασφαλές το συγκεκριμένο σάιτ για συναλλαγές κι αν πιστεύετε ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με το copyright. Εννοείται ότι δεν έχουμε σκοπό να βάλουμε ολόκληρο ημίχρονο ή τον αγώνα στο κανάλι μας αλλά μόνο τα στιγμιότυπα αγώνων. 
Να ενημερώσω ότι η NOVASPORTS που θα θέλαμε να μας ενημερώσει για τα δικαιώματα μετά από επικοινωνία μου μαζί της μεσω τσατ αλλά και τηλεφωνική μου έδωσε διαφορετική εν μέρη απάντηση. Στην μια περίπτωση (τσατ) η εκπρόσωπος μου είπε ότι οι κανονισμοί της εταιρείας δεν επιτρέπουν την μερική αναπαραγωγή (στιγμιότυπα) αγώνων και η εκπρόσωπος στο τηλέφωνό μου είπε ότι θα κρίνει το YouTubeαν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί βίντεο της NOVA στο κανάλι μας. 
Επίσης μίλησα με την Cosmote TV και η εκπρόσωπος μου είπε ότι θα μ καλέσουν σε 2 μέρες κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.
Ρίχνοντας μια ματιά στο YouTube είδα ότι υπάρχουν 2 ελληνικά κανάλια όπου οι Youtubers δείχνουν στιγμιότυπα αγώνων. Ο ένας έχει κρύψει το λογότυπο του Cosmote Sports & ο άλλος το έχει εμφανές.
Τα κανάλια αυτά είναι τα : Top Highlights & Sports One.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Σωτήρη! Αν η NOVA έχει τα δικαιώματα και μπορεί να κάνει report το βίντεο σου. Ακόμα και αν το Youtube το επαναφέρει μετά από μέρες επειδή είναι απλά σχολιασμός, θα έχει χάσει τη δημοτικότητα του μέχρι τότε. Όσο αφορά το βίντεο, δυστυχώς δεν γνωρίζουμε να απαντήσουμε.