Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Διάφοραστικακι cruzer blade 128 giga με sandisk με προστασια εγγραφης
fotinio ρώτησε πριν 9 έτη

καλησπερα αδερφε ειμαι καινουριος στο site κι εχω ενα προβλημα με το παραπανω στικακι που εχω βαλει τιτλο και ειναι ενος φιλου μου που ειναι κλειδωμενο και δεν μπορω να κανω ουτε φορματ ουτε τιποτα,δοκιμασα πολλους τροπους οπως την γραμμη εντολων DISKPART,LIST DISK και τα λοιπα αλλα τιποτα,δοκιμασα την registry με το να δημιουργησω εναν φακελο privacy storage policies και μετονομασατο  αρχειο σε write protect αφου αλλαξα και την τιμη του στο μηδεν και μπηκα και σε ασφαλη λειτουργια αλλα και παλι τιποτα.Μηπως εχεις καμια ιδεα για το πως να το φτιαξω αυτο?εχω την εντυπωση πως φταιει το hardware το sandisk.Επισης να σου πω πως οι περισσοτεροι που εχουν στικακια sandisk τους βγαζει αυτο το προβλημα.Μηπως εχεις καμια ιδεα?

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Τα στικακια της SanDisk είναι γνωστά για το σπάσιμο νεύρων που σου κάνουν και άμα κλειδώσουν τέλος. Στο forum τους μάλιστα, αναφέρουν ότι κλειδώνουν άμα βάλεις σπασμένα και πειρατικά προγράμματα μέσα, συνεπώς άμα ανήκεις σε αυτή την κατηγορία,τέλος. Άμα είναι στην εγγύηση, πήγαινε το πίσω.

fotinio απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση αν και απο οτι καταλαβα δεν σωζει τιποτα το στικακι,την αποδειξη απο λαθος την ειχε πεταξει ο τυπος που το εκανε δωρο που σημαινει μαλλον οτι παει κατευθειαν στα σκουπιδια λογικα