Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟΤΥΠΑ ( DUPLICATE ) ΜΟΝΟ FOLDER
Ilias Klimedidis ρώτησε πριν 4 έτη

Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωρίζεται καποιο προγραμμα (με πληρωμη η δωρεαν) για να βρισκω διπλους φακελλους ( folder) σε ενα σκληρο δισκο. Αρχικα θέλω να βρισκω ποσυς ιδιους φακελλους εχω σε ενα σκληρο δισκο και μετα αν θελω να τους συγκρινω . Τα περισσοτερα προγραμματα προχωρανε κατευθειαν σε files κατι που δεν μνε ξυπηρετει στην εργασια μου.
Ευχαριστω
ηλιας Κλημεντιδης

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Ηλία

Αν δεν ψάχνεις κάποια πιο ιδιαίτερη λειτουργία αναζήτησης πέρα από το να βρεις τα διπλότυπα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη σχετική επιλογή του CCleaner.

Ilias Klimedidis απάντησε πριν 4 έτη

Με το cclenaer η μονη επιλογη που βρηκα(εκτος αν κανω λαθος)  ειναι duplicate files ενω θελω duplicate folders , δεν θελω να φτασω στο επιπεδο files .Αν υπάρχει καποια αλλη λυση ευχαριστω

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 4 έτη

Υπάρχει μια πολύ καλή εφαρμογή με όνομα WinMerge, σκοπός της οποίας όμως είναι να συγκρίνει files (και τα περιεχόμενά τους), και ενώ υπάρχει επιλογή "Include Subfolders", δε θα εμφανίσει αποτελέσματα σύγκρισης folders αλλά ουσιαστικά μόνο των files που περιέχουν. Ακόμα, θα εμφανίσει μηνύματα όπως Left-only ή Right-only, αν κάποιο file βρίσκεται μόνο σε ένα από τα δύο folders που συγκρίνει. Και τέλος, σύγκριση folders θα κάνει μόνο αν έχουν το ίδιο όνομα και βρίσκονται ιεραρχικά στο ίδιο "βάθος" στα folder structures που συγκρίνει. Δεν ξέρω αν σου κάνει, αλλά μπορείς να το δεις - έχει αρκετά options. Είναι free (GNU General Public License).
Αυτό που ζητάς (δλδ ψάξιμο σε έναν δίσκο ή folder για duplicate folders) είναι κάτι τελείως custom. Και τι σημαίνει duplicate folders? Folders με το ίδιο όνομα ή/και ίδια files, με ίδιο μέγεθος και ημερομηνίες κλπ? Οπότε δε νομίζω να υπάρχει έτοιμη εφαρμογή που να το κάνει.