Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΣυγχρονισμός επαφών viber με τις επαφές του κινητού
Tzi ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να συγχρονισω τις επαφές viber με τις επαφές του κινητού ούτως ώστε οι φωτογραφίες των επαφών από το viber να εμφανίζονται στις επαφές του κινητού; 
 
Ευχαριστώ πολύ!

10 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου
Αν έχεις συγχρονίσει όλες της επαφές στο Google account σου και χρησιμοποιείς την εφαρμογή επαφών της Google, υπάρχει επιλογή στην εφαρμογή για να κάνεις merge τις διπλότυπες επαφές και να ενωθούν όλα τα στοιχεία, φωτογραφίες κλπ. 

Tzi απάντησε πριν 2 έτη

Σωστά, οι επαφές είναι όλες στο λογαριασμό google και χρησιμοποιώ την εφαρμογή επαφές google. 
 
Που υπάρχει αυτή η επιλογή ακριβώς σε Xiaomi?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Η συγκεκριμένη επιλογή υπάρχει στο παρακάτω σημείο:

Tzi απάντησε πριν 2 έτη

Το είχα βρει αυτό και το πάτησα αλλά μου λέει "Δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα για διόρθωση αυτή τη στιγμή" και δεν άλλαξε κάτι. 
Επίσης από την ενότητα "Λογαριασμός & Συγχρονισμοι" είναι ενεργοποιημένος ο συγχρονισμός για το viber και πάλι δεν αλλάζει κάτι. 
 
Εσένα σου βάζει κανονικά τις φωτογραφίες από το viber στις επαφές google?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Όντως έκανα δοκιμή και δεν λειτουργεί με το Viber.

Ωστόσο, βρήκα μια άλλη επιλογή. Άνοιξε την επαφή του viber λογαριασμού σου, πάτησε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, και επέλεξε "View linked contacts".

Εκεί πάτησε στον Google λογαριασμού σου και θα δημιουργηθεί αυτόματα μια τοπική επαφή. Μετά λογικά θα σου βγάλει τις δύο επαφές διαθέσιμές στο fix and merge.

Tzi απάντησε πριν 2 έτη

Δεν βρισκω καπου τις τρεις τελειες πανω δεξια, μονο κατω δεξια εχω 3 γραμμες οριζοντιες (το λεγομενο σαντουιτς) και δεν βρισκω καπου να λεει "View linked contacts" ή κατι αντιστοιχο στα ελληνικά. 

Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω που το βρισκεις ακριβως αυτο;

(Επισης εχω τσεκαρει οτι εχει αδεια προσβασης το viber στην εφαρμογη Επαφες καθως και οτι ειναι τικαρισμενο στις ρυθμισεις του viber το "Συγχρονισμος επαφων" αλλα και παλι τιποτα)

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Οι τρεις τελείες που αναφέρω είναι οι παρακάτω. Η επιλογή είναι η πρώτη στο μενού. Δεν μπορώ να τη βγάλω screenshot γιατί κλείνει το μενού όταν πάω να το βγάλω.

Tzi απάντησε πριν 2 έτη

Λοιπόν το βρήκα, για κάθε επαφή μου βγαζει 2 συνδεδεμενες επαφες (μια του λογαριασμου google και μια του viber).
Αν πατησω ομως οπως μου ειπες στον google λογαριασμο μου βγαζει να κανω επεξεργασια της επαφης. Κανω αποθηκευση και δεν δημιουργει τοπικη επαφη οπως ειπες ουτως ωστε να κανω fix & merge.

Επισης οπως δειχνει και το δικο σου σκρινσοτ, εχω απο κατω απο καθε επαφη τις επιλογες για viber κληση ή μηνυμα αλλα παλι οι φωτογραφιες προφιλ του viber δεν εμφανιζονται στις επαφες του κινητου

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δεν κατάφερα να βρω κάποια άλλη πιθανή επιλογή για τον συγχρονισμό με το Viber. Πιθανότατα η υπηρεσία στέλνει για συγχρονισμό μόνο τα στοιχεία της επαφής και όχι την εικόνα. 

Tzi απάντησε πριν 2 έτη

Δε νομιζω, γιατι οταν π.χ. σου στελνει καποιος ενα μηνυμα στο viber που δεν τον εχεις στις επαφες σου και τον κανεις αποθηκευση μεσω του viber σου εμφανιζει κανονικα την φωτογραφια προφιλ του στις επαφες..