Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΣυγχρονισμός Φακέλου στο Google Drive σε Windows XP
Bsdoa Bsdoa 4 ρώτησε πριν 5 μήνες

Καλημερα, εχω ενα υπολογιστή στη δουλεια ο οποιος χρησιμοποιει Windows XP (δεν μπορω να αλλαξω λογισμικο ουτε να κανω Format οποτε αναγκαστηκα εχω αυτο το λογισμικο) και θελω να συγχρονισω ενα φακελο με το Google Drive (ιδανικα) αλλιως με καποιο αλλο προγραμμα. Ουσιαστικα αυτο που χρειαζομαι ειναι με καποιο τροπο να ανεβασω αυτον τον φακελο (ο οποίος δεν ειναι πανω απο 1-2gb) στο ιντερνετ και να μπορω να εχω προσβαση σε αυτον απο οπουδηποτε και φυσικα χωρις να χρειαζεται να ειναι ανοιχτος αυτος ο υπολογιστης.
*Να σημειωσω οτι κατεβασα μια παλιοτερη εκδοση του Google Drive την οποια εγκατεστησα αλλα και παλι δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω οποτε το μονο που εκανα ειναι οτι απλα το εγκατεστησα :)  Μου βγαζει αυτο το μηνυμα οταν πατησω για να ανοιξει.( εννοειται οτι ασχετα με το μηνυμα ο υπολογιστης ειναι συνδεμενος με το ιντερνετ)
Ευχαριστω εκ των προτερων.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα, γενικά υπάρχουν προβλήματα με εφαρμογές οι οποίες δεν υποστηρίζονται πλέον από τα Windows XP, κάτι το οποίο είναι και απόλυτα λογικό. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις κάποια άλλη υπηρεσία cloud όπως περιγράφουμε στον οδηγό μας εδώ.

Bsdoa Bsdoa 4 απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση αλλα δε με κάλυψε ο παραπάνω οδηγός γιατί καθότι το εψαξα δε λειτουργεί καποιο απο αυτα στα windows xp. Αν υπάρχει τροπος να γίνεται πιο συγκεκριμένος θα το εκτιμούσα πολυ.
Σας ευχαριστώ και παλι

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Εάν δεν λειτουργεί καμία εφαρμογή από τον οδηγό, δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο.

Bsdoa Bsdoa 4 απάντησε πριν 5 μήνες

Οκ ευχαριστώ πολύ..

Bsdoa Bsdoa 4 απάντησε πριν 5 μήνες

Τελικα δουλεψε με το Sync.com..
Επεστρεψα για την περιπτωση που καποιος θελει κατι αντιστοιχω..
Και παλι ευχαριστω για την βοηθεια