Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsσυζήτησ για add ons mozilla
Nikos Koukakis ρώτησε πριν 10 έτη

Παιδιά απο ότι εχω διαπιστώση ο πιο ασφαλης και σταθερός browser τελικα ειναι ο mozilla με τα κατάλληλα add ons.Βασικά εγω εχω τα εξης add ons για να εχω περισσοτερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας γενικως ποια απο αυτα τα εχω επιπλεον που δεν χρειάζονται και αν εχετε να προτεινετε καποια δικά σας.Τα add ons που εχω ειναι τα εξης:

add block plus
καρτελα ιδιωτικης περιηγησης
betterprivacy
click&clean
Disconnect
downloadhelper
frigate-unlock sites
HTTPS-Everywhere
memory fox
NoScript
Priv3
Privacy Badger firefox
switch private browsing
WOT
anonymoX

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Νίκο, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η ανωνυμία, καλύτερα να μπαίνεις με Tor browser, που είναι μια ειδική μορφή του Firefox.

Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα, σου επιβαρύνουν άδικα τον browser, και τελικά δεν αποκλείεται να σε αφήνουν εκτεθειμένο.

Nikos Koukakis απάντησε πριν 10 έτη

Σιγουρα Αγγελε δεν εχεις αδικο.Απλα απλως θελω ενα στανταρ επιπεδο ασφαλειας.Γιατι για παραδειγμα να καταγραφονται οι κινησεις μας η να φαινεται το τι ψαχνουμε στο google.Το tor ειναι πασιγνωστο αλλο το αρνητικο ειναι οτι η ταχυτητα ειναι αργη και οτι διαφορα βιντεος και sites που χρειαζονται flash player δεν παιζουν....

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Το θέμα είναι πως το flash και άλλες τέτοιες ευκολίες προδίδουν την IP σου και τις συνήθειες της πλοήγησής σου.

Δικός σου είναι ο browser και ό,τι θέλεις μπορείς να τον κάνεις, αλλά τόσο φορτωμένος που είναι με add ons, σπαταλάς RAM χωρίς να κερδίζεις τίποτα αξιόλογο.

Nikos Koukakis απάντησε πριν 10 έτη

Ως ενα σημειο εχει βαση αυτο που λες αλλα πολλα απο αυτα τα add ons τα προτεινουν πολλα sites για μεγαλυτερη αφαλεια τα οποια αποτρεπει και διαφημισεις και αλλου ειδους τετοιες σημαντικες λεπτομερειες που βοηθαει και οι σελιδες να φορτωνονται πιο γρηγορα..

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Τα site αυτά σου προτείνουν να εγκαταστήσεις όλα τα add ons μαζί?

15 add ons είναι υπερβολικά, και σου καθυστερούν 100% το browser και τις σελίδες που επισκέπτεσαι. Μέχρι 4 είναι εντάξει, οτιδήποτε παραπάνω είναι υπερβολή.

Nikos Koukakis απάντησε πριν 10 έτη

απλα προτεινουν καποια σημαντικα που το καθενα κανει μια διαφορετικη δουλεια.Σιγουρα διεγραψα καποια απο αυτα γιατι μερικα ειχαν την ιδια χρησιμοτητα..