Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΣυμβατή έκδοση Windows 10 Acer Laptop
Effita ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σας! 
Έχω ένα laptop Acer Aspire E15 Ε5-573G-35VP και δε μπορώ να εγκαταστήσω με τίποτα την τελευταία έκδοση των Windows 10, νομίζω 1703. Κάνει την προετοιμασία κανονικά, ξεκινάει και η επανεκκίνηση για να μου βγάλει στο τέλος το μήνυμα ότι η εγκατάσταση απέτυχε! Ρώτησα στο Forum της Microsoft, όπου μου πρότειναν κάποια πράγματα να κάνω, αλλά και πάλι τίποτα. Υπάρχει περίπτωση το laptop μου να μην είναι συμβατό με αυτή την έκδοση; Κι αν ναι, τι μπορώ να κάνω ώστε να μη γίνεται συνέχεια προσπάθεια εγκατάστασης; Ελπίζω να σας κατατόπισα όσον αφορά το πρόβλημα μου. Δεν είμαι και εντελώς άσχετη αλλά σ'αυτά ομολογώ ότι δεν το χω. 

6 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Καλημέρα ,να δοκιμάσω να βοηθήσω ? Όπως βλέπω είναι συμβατή με τον υπολογιστή σου.
https://www.acer.com/ac/en/US/content/windows10-creators-update
(αριστερά δες) Η τελευταία έκδοση είναι η 1709 κι είδα πως είναι επίσης συμβατή.
Αναβάθμιση από προηγούμενη έκδοση πας να κάνεις μέσω του Windows Update ή "καθαρή εγκατάσταση" ? Δοκίμασες σύμφωνα με αυτό το άρθρο ?
https://www.pcsteps.gr/34417-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-10-iso-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/
Εγώ είχα δοκιμάσει από dvd και πέτυχε. Σου βγάζει κάποιο σφάλμα ??

Effita απάντησε πριν 6 έτη

 Καλησπέρα και σ'ευχαριστώ πολύ!
Λοιπόν, αυτό που γίνεται είναι ότι γίνεται προσπάθεια ενημέρωσης μέσω του Windows Update. Δεν έχω δοκιμάσει να το κάνω σύμφωνα με το άρθρο, θα το κοιτάξω όμως. Το σφάλμα που μου βγάζει είναι: 0x80004005. (Ακόμα κι αυτή τη στιγμή που γράφω, βγήκε ειδοποίηση στα δεξιά για ενημέρωση..)

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Για κοίταξε εδώ.
https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update-winpc/error-0x80004005-window-10-update-failure/156adfb8-e7e1-46fa-b5c6-cbd5dcfebbb9?auth=1
Αυτή τη στιγμή τί windows έχεις ?

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα κι από μένα. Προτείνω να δοκιμάσεις την καθαρή εγκατάσταση, δημιουργώντας ένα bootable usb με το λειτουργικό. Στον οδηγό που έστειλε παραπάνω ο Δημήτρης θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Effita απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα σας! Ειλικρινά δεν ξέρω τι έγινε, πάντως μετά από κάποιες ακόμα αποτυχημένες προσπάθειες, χθες βράδυ έγινε ξανά εγκατάσταση η οποία πήρε πολύ παραπάνω ώρα για να ολοκληρωθεί. Τελικά, άνοιξε σήμερα αυτό:


Πείτε μου ότι επιτέλους τέλειωσαν τα προβλήματά μου!! :) 

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Λογικά θα είσαι οκ.