Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΣυμβατότητα για ανεμιστηράκια PC
Dimitra Gkouli ρώτησε πριν 4 έτη

Παιδιά καλησπέρα σας και χρόνια πολλά με υγεία!
Ήθελα να σας ρωτήσω ποιο είναι το κατάλληλο ανεμιστηράκι για πύργο Aerocool Cylon White? Υπάρχουν άλλες 2 υποδοχές, αλλά δεν ξέρω τις διαστάσεις. Να πάρω εναν της intel σκέφτομαι, εχετε να προτείνετε κατι?
Επίσης, πρέπει να αγοράσω οθόνη (η παλιά τα έπαιξε)...ποια να πάρω για τα κομμάτια:
Be Quiet Pure Rock Slim

Thermaltake Smart RGB 500W
Crucial MX500 500GB

Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-3000MHz

Aerocool Cylon White, Tower

Intel Core i5-9400F Box

MSI B365M PRO-VDH.00

Ελπίζω να είμαι κατατοπιστική...(η ιδια δεν εχω ιδέα, φίλος το έχτισε)
Σας ευχαριστώ πολύ!!!

8 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Δήμητρα, τι κάρτα γραφικών έχεις? Το κουτί που έχεις παίρνει 120mm ανεμιστηράκια, δες εδώ.

Dimitra Gkouli απάντησε πριν 4 έτη

Σ ευχαριστώ πολύ!
Να προτιμησω φθηνά, όπως deep cool των 5.50 ευρω ή να παω σε τιμες των 30 με 40 το ενα?  Η καρτα γραφικών μου ειναι Amd Radeon R9 200 series ...dragon...ειναι μεταχειρισμενη (φιλου που πηρε καλύτερη και μου την εδωσε με 70 ευρω) και υπό δοκιμη. Ισως χρειαστει να παρω καινουρια γιατι κατι γινεται με την ψυκτρα...κατι τετοιο μου ειπε ο ιδιος που μου την εδωσε. Και οθονη πρεπει να επιλέξω...τελικα θα το ξεπερασω το 800αρι...Οπότε, αν μπορεις, ξεστραβωσε με για μια καρτα γραφικών καλή αλλά οχι πανακριβη και οθονη .

Dimitra Gkouli απάντησε πριν 4 έτη

Σε συνέχεια του χτεσινού μηνύματός μου, η καρτα γραφικών μου εχει 2 ανεμιστηράκια, αλλά λειτουργεί μόνο το ένα ακόμα κι αν δουλευουν πολλά μαζί πχ. παιχνίδι βαρύ και άλλα παράθυρα ανοιχτά. Μπορεί να είναι χαλασμένο? Μπορεί να φτιαχτεί το β΄ανεμιστηρακι...???

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Δήμητρα, από τη στιγμή που δε δουλεύει καθόλου το ένα ανεμιστηράκι, τότε πολύ πιθανό να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην κάρτα, θα πρέπει όμως να την ελέγξει κάποιος τεχνικός..εάν θες μία καλή κάρτα γραφικών για gaming δες αυτή που είναι και σε προσφορά. Για οθόνη  μπορείς να δεις αυτή.

Dimitra Gkouli απάντησε πριν 4 έτη

Διάβασα για την καρτα σχολιο οτι ειναι πολύ θωρυβώδης, αλλά ισχυρή ...μηπως υπάρχει όχι τοσο θορυβώδης αλλά ισχυρή σαν αυτη που μου προτείνεις?? Επίσης η οθονη θεωρείς οτι ειναι οκ το μεγεθος και για gaming. Και μιας και το ξεκινησα το έξοδο, συμβουλεψε με, σε παρακαλώ πολύ,  και για ενα πληκτρολογιο...
Σ ευχαριστώ πολύ για την ως τωρα βοήθεια!!!!! Δεν έχω λόγια

Dimitra Gkouli απάντησε πριν 4 έτη

Τα παραγγειλα ήδη και τα δύο από το σύνδεσμο που μου στείλατε...Αν θέλετε, όταν μπορέσετε, μου λέτε και για το πληκτρολόγιο.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδια! Να είστε καλά!!!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Μπορεί να δεις και αυτή που είναι λίγο κατώτερη, τώρα για το σχόλιο δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει και εάν ο αγοραστής έπεσε σε κάποιο ελαττωματικό προϊόν. Οι 24΄΄ είναι μια χαρά για gaming, εάν όμως θες μεγαλύτερη δες αυτή. Πληκτρολόγια υπάρχουν πολλά, μία καλή πρόταση είναι αυτό.

Dimitra Gkouli απάντησε πριν 4 έτη

Σας ευχαριστώ πολύ, η βοήθειά σας ανεκτίμητη! Ακολούθησα τις συμβουλές σας!!!
Καλό βράδυ!