Miltos Belmont ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα Αγγελε!!Ειχα αγορασει την συνθεση των 1000 περιπου ευρω..και παρατηρησα οτι με το νεο συστημα σε καποια παιχνιδια εχω shuttering tearing ( οχι κατι φοβερο) και υποθετω οτι φταει οτι η οθονη ειναι παλια για να προλαβαινει την καρτα γραφικων και ειναι tv monitor (samsung syncmaster 932 w) οποτε δεν ειναι καθαρα για παιχνιδια...Α) Ισχυει αυτο?Γιατι δεν νομιζω να εχει προβλημα τετοιο συστημα.Δεν πεζει ρολο και η οθονη στην αποδοση ετσι ωστε να προλαβενει την καρτα γραφικων?

Β)Σε μια οθονη απο τη στιγμη που δεν μπορω να διαθεσω πολλα χρηματα τι ειναι πιο σημαντικο?To refresh rate to ms η και τα δυο για μεγιστη αποδοση?

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Αν η κάρτα γραφικών σου είναι AMD, ένα Freesync Monitor θα βοηθήσει σημαντικά σε αυτού του είδους τα θέματα.

Αυτό είναι πολύ καλή και οικονομική επιλογή. Μπορείς να διαβάσεις και την πλήρη παρουσίαση.

Miltos Belmont απάντησε πριν 7 έτη

Δυστηχώς έχω nvidia και το g sync ειναι πανακριβο...Η προταση που μου εκανες ειναι στα 5 μς και λογικα 60 ρυθμο ανανεωσης...Θα εχω διαφορα με την παρουσα που εχω?Λογω του οτι ειναι tv monitor και αυτη καθαρο μονιτορ και παλι δεν εχουν διαφορες?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Τα αμιγώς monitor είναι πάντοτε καλύτερα από τα TV monitor. Γενικά το tearing έχει να κάνει αποκλειστικά με το refresh rate, οι χρονισμοί αφορούν προβλήματα Ghosting. Ακόμα και χωρίς να εκμεταλλεύεσαι στο Freesync, το πιθανότερο είναι πως θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.