Χρήστος Τερζόγλου ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σας,

Αρχικά απ' όσο κάθισα και είδα το σάιτ και τις υπηρεσίες που προσφέρετε οφείλω να σας συγχαρώ.

Παρότι έχω συνδέση την τηλεόραση με τον υπολογιστή δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος μιας που δεν είναι και full HD και η ανάλυση σε κάποια παιχνίδια είναι λιγάκι πιο περίπλοκη και περίεργη, σκέφτηκα να διαθέσω κάποια χρήματα ώστε να πάρω μία. Το budget που διαθέτω είναι γύρω στα 120 ευρώ πάνω κάτω και έχω καταλήξει σε κάποιες επιλογές. Όντας όμως αρχάριος μου είναι δύσκολο να βρω και να καταλάβω τι θα με κάλυπτε καλύτερα. Οι "απαιτήσεις" που έχω είναι οι εξής:α)να μπορώ παίζω παιχνίδια κανονικά, χωρίς να έχω θέματα με την ανάλυση και χωρίς να κόβονται κάποια χαρακτηριστικά και β)τα γράμματα όταν ανοίγω fb και άλλες ιστοσελίδες να μην είναι κάπως θαμπά, γενικά να επισημάνω πως αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι τηλεόραση. Λοιπόν, είναι αυτές οι τρεις.

LG 24M38D-B
Philips 240V5QDSB
Asus VS247HR

Βρήκα και αυτήν παρόλου που σε 7 μέρες λίγη η προσφορά θα ήθελα μια γνώμη http://www.e-shop.gr/othoni-lg-23mp48hq-p23-led-full-hd-black-p-PER.170763. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Χρήστο,

Αυτή η οθόνη έχει εγγύηση Zero Pixel, που σημαίνει πως αν καεί η κολλήσει ένα pixel εντός της εγγύησης, σου την αντικαθιστούν κατευθείαν, χωρίς πολλά πολλά. Αυτό, σε συνδυασμό με την τεχνολογία IPS την καθιστούν την καλύτερη επιλογή.

Χρήστος Τερζόγλου απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Σε 2η μοίρα ποια θα έβαζες Άγγελε;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Εξαρτάται, με ποιο κριτήριο θέλεις δεύτερη επιλογή. Τι δεν σου αρέσει στην LG?

Χρήστος Τερζόγλου απάντησε πριν 7 έτη

Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει, απλά η προσφορά ισχύει για μια εβδομάδα, στα 129 ευρώ δηλαδή και δεν νομίζω να μπορέσω να διαθέσω τόσα χρήματα σε τόσες λίγες μέρες. Δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός, μιας που χρησιμοποιώ την τεχνολογία για απλά πράγματα. Το μόνο που θα ήθελα ήταν να μπορώ να παίζω παιχνίδια χωρίς να έχω πρόβλημα με την ανάλυση και γενικότερα η οθόνη να είναι καλή. Τώρα από χαρακτηριστικά να είναι σίγουρα full HD, για τα μάτια, αυτά σκέφτομαι στο περίπου.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Αυτή είναι καλή επιλογή, επίσης με τεχνολογία IPS, αν και δεν διευκρινίζει αν η εγγύηση είναι και εδώ Zero Pixel.

Χρήστος Τερζόγλου απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα! Μάλλον αυτή θα είναι και η επιλογή μου παρότι δεν έχει HDMI υποδοχή. Ευχαριστώ και πάλι!