Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΣυμβουλές για αγορά desktop αρχαριου
Kostas Kostas ρώτησε πριν 5 έτη

Αγαπητοί φίλοι,
Συγχαρητήρια για την σελίδα και για την προσπάθεια που κάνετε!
Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά υπολογιστη που σκέφτομαι να κάνω. Αφορά την αγορά υπολογιστή επιπέδου ο οποίος θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε ελαφρύ gaming (επιπέδου fortnite, Minecraft και assassins creed π.χ) έως και επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο σε ερασιτεχνικό επίπεδο.
Θα ήθελα από εσάς πρόταση ή προτάσεις για hardware με τις ελάχιστες δυνατότητες για τους σκοπους αυτους (επεξεργαστη, κάρτα γραφικών, μνήμη κ.τ.λ) αλλά  να μπορώ να κάνω αναβάθμιση αργότερα σε βάθος τριετίας ή πενταετίας χωρις να χρειαστεί να αλλάξω  σημαντικά πράγματα όπως η motherboard το τροφοδοτικό ή τον επεξεργαστή!
Ο προϋπολογισμός ειναι στα 500 ευρώ περίπου...
Και επίσης μια ερώτηση ακόμα, υπάρχει δυνατότητα χρήσης παλιάς τηλεόρασης flat screen για οθόνη αν έχει τις απαραίτητες εισοδους; Σας κάνω την ερώτηση γιατί πρόκειται για χρήση και από παιδιά και θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς η πολύωρη ενασχόλησή.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Με σεβασμό 
Κώστας Π.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Κώστα, η ποιο οικονομική πρόταση η οποία να συνδυάζει κάπως αυτά που ζητάς είναι αυτή με ryzen. Μελλοντικά μπορείς να προσθέσεις μία κάρτα γραφικών για μεγαλύτερη άνεση στο gaming.. Δυνητικά μπορείς να συνδέσεις όποια τηλεόραση θες, αρκεί να έχει την κατάλληλη σύνεση..εάν όμως η τηλεόραση είναι παλιά δεν ξέρω εάν θα κάνεις "κακό" αντί καλό στα παιδιά...