Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΣυμβουλές για στήσιμο υπολογιστη
Kostas Kostas ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σας και πάλι.
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας και οποίες παρατηρήσεις έχετε να κάνετε σχετικά με ένα σύνολο υπολογιστη που θα προορίζεται για χαμηλών απαιτήσεων gaming και με δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης για ποιο απαιτητικο gaming και προγράμματα επεξεργασίας φωτο και βίντεο (σε ερασιτεχνικό επιπεδο.
Μετά από παλαιότερη σας πρόταση και μετα απο παρακολούθηση και ανάγνωση διαφόρων οδηγών σας έφτασα στο παρακάτω σύνολο.
Κουτί υπολογιστη: Inter-tech c-3 sapphire
Επεξεργαστης: AMD RYZEN 3 2200G 
Motherboard: ASUS PRIME B450M-A-AM4 ή την AsrockB450M steel legend.
(Στους οδηγούς σας προτείνετε την ASUS μέχρι και σε ακριβά μοντέλα, είναι αξιόπιστη το ίδιο και η Asrock και με τα ίδια περιθώρια βελτίωσης του συστήματος στο μελλον; γιατί αν κατάλαβα από την περιγραφή μάλλον προσφέρει κάτι περισσότερα η δεύτερη αλλά δε ξέρω αν το κάνει θυσιάζοντας αλλά σημαντικά πράγματα. Αν είναι το ίδιο σχεδόν θα προτιμούσα τη δεύτερη που έχει και ποιο εντυπωσιακή εμφάνιση μιας και ο υπολογιστής προορίζεται για νεανική ηλικία.)
Memory cards: G.skill RipjawsV 8GB DDR4-3200Mhz kit of 2
Τροφοδοτικό: Corsair vs 450 white
Hard disk: Crucial MX5P0 500GB
Monitor: Samsung U28E590D
Σε αυτά έχω καταλήξει και θα ήθελα τον σχολιασμό σας αν σας είναι εύκολο ως προς την ισορροπία και ως προς τις χρήσεις που αναφέραμε ποιο πάνω.
Επίσης τι γίνεται με την υποστήριξη δικτύου wi do γιατί αν έχω καταλάβει καλά δεν υποστηρίζεται από καμία από τις 2 μητρικές αν ισχύει τότε τι λύσεις υπαρχουν;
 Επίσης αν γνωρίζεται κάτι για την οθόνη και την ποιότητα εικόνας ( μιας και προορίζεται για παιδί με ευαισθησία στην όραση και σε περιβάλλον χρήσης από κοντινή απόσταση) τότε θα μου κάνατε μεγάλη χάρη να ακούσω τη γνώμη σας μιας και δεν μπορώ να τη βρω πουθενά ανοιχτή παρά μόνο να διαβάσω τα χαρακτηριστικά της.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων 
Κώστας 

6 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Κώστα, η σύνθεση που προτείνεις είναι ΟΚ, εάν μπορείς θα σου πρότεινα να πας τουλάχιστον σε ryzen 3 3ης γενιάς, όπως τη σύνθεση που προτείνουμε εδώ. Οι μητρικές είναι εφάμιλλες, οπότε πάρε όποια θες..Η οθόνη φαίνεται καλή, με υψηλή ανάλυση - δυστυχώς όμως δεν την έχουμε δει από κοντά, συνεπώς κάνε μία αναζήτηση στο δίκτυο για να δεις τι λένε άλλοι..To wi do που αναφέρεις τι είναι ακριβώς?

Kostas Kostas απάντησε πριν 4 έτη

Γιώργο σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Το wi fi εννοούσα ποιο αλλά δε με άφησε ο δαίμονας της διόρθωσης......οπότε αν κάποιος μπορεί να απαντήσει σε αυτό που ερωτώ πιο πάνω. 
Ευχαριστω

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Εάν σε ενδιαφέρει να έχεις Wifi στον σταθερό μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο.

Kostas Kostas απάντησε πριν 4 έτη

Πρόσφατα ανακάλυψα το powerline  σαν έξτρα λύση.
Έχεις υπόψη σου το αντικείμενο και αν ναι είναι προτιμότερο του ασύρματου ιντερνετ;
Επίσης αν γνωρίζεις αν μπορεί να μεταφερθεί το σήμα σε πάνω από έναν υπολογιστή 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ναι Κώστα, τα powerlines είναι μία πολύ καλή εναλλακτική..εάν συνδέσει πάνω κάποιο switch θα μπορέσεις να συνδέσεις και άλλες συσκευές.

Kostas Kostas απάντησε πριν 4 έτη

Γιώργο σε ευχαριστώ για τη πολύτιμη βοήθεια σου να φτάσω στη τελική ευθεία για την υλοποίηση του συνόλου .Καλά να περνάς.