Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΣυμβουλες για αναβαθμιση
Dionisis Verras ρώτησε πριν 10 έτη

Tο συστημα μου αποτελειται απο τα εξης:

CPU: Intel i3 3240 διπυρινος στα 3,4GHz

RAM: Corsair XMS3 1600 MHz 4GB (2x2GB)

Motherboard: Msi B75A-G43 (οχι την GAMING version)

PSU: TURBO-X Value Series II 650Watt

GPU: Msi Nvidia GT620 Low Profile στα 2GB DDR3

HDD: Western Digital 500GB 7200rpm

Σκεφτομαι, λοιπον, να κανω καποια αναβαθμιση αλλα δεν ξερω τι να αναβαθμισω. Να παρω εναν SSD, επιπλεον RAM , ή να παρω καρτα γραφικων επειδη αυτη που εχω τωρα ζοριζεται αρκετα; Τον υπολογιστη των χρησιμοποιω για Internet, ταινιες και gaming. Αν και καινουριος (τον σεπτεμβρη τον πηρα) εκανα ισως καποιες επιπολαιες επιλογες και τσιγκουνευτηκα και τα λεφτα... Οποτε τωρα θελω να επανορθωσω, αν και το budget ειναι ξανα περιορισμενο. Ειμαι διατεθειμενος να δωσω 100 ευρω περιπου...

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

RAM δεν πιστεύω ότι χρειάζεσαι, 4GB σε γενικές γραμμές είναι καλά, δεν θα δεις μεγάλη διαφορά πηγαίνοντας στα 8.

Ο SSD θα επιταχύνει μεν γενικά το σύστημα, αλλά δεν θα ωφελήσει τόσο όσον αφορά τα παιχνίδια, από τη στιγμή που ζορίζεται η κάρτα γραφικών.

Η καλύτερη πρόταση που έχω να σου κάνω είναι η κάρτα γραφικών GIGABYTE GEFORCE GTX650, που έχει εξαιρετικές κριτικές στην κατηγορία κάτω των 100 ευρώ.

Dionisis Verras απάντησε πριν 10 έτη

Θα την αντεχει το τροφοδοτικο μου;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Ναι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Dionisis Verras απάντησε πριν 10 έτη

Ευχαριστω!! :)

Dionisis Verras απάντησε πριν 10 έτη

Αυτη δεν θα εχει πολυ καλυτερες επιδοσεις; Στα ιδια λεφτα πανω κατω.. Επισης ειδα οτι η σειρα 7770 ειναι καλη. Και υπαρχουν μοντελα στα ιδια λεφτα. Τι να διαλεξω; Δεν θελω να το μετανιωσω παλι, θελω να μπορω να παιζω αξιοπρεπως παιχνιδια του '13 και να κρατησει και 2 χρονια ακοκμα αν γινεται...     4224589/Gigabyte-GeForce-GTX650-2GB-GV-N650WF2-2GI.html

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Κοίτα, ο καλύτερος τρόπος να επιλέξεις κάρτα γραφικών είναι να μπεις στο www.gpuboss.com και να συγκρίνεις τα μοντέλα που θέλεις μεταξύ τους, να δεις ποιο έχει καλύτερες μετρήσεις.