Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΣυνδεση ενος blog wordpress με το google adsense.
Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα σε ολους!!Εχω ενα blog και θα ηθελα να το συνδεσω με το Google Adsense για διαφημισεις.Εχω ηδη εναν λογαριασμο στο adsense αλλα εκει εχω συνδεσει ηδη το καναλι μου στο youtube,μπορω να συνδεσω και το blog ταυτοχρονα?

8 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια συγκεκριμένη σύνδεση, Βαγγέλη. Απλά φτιάξε μια διαφημιστική μονάδα στο Adsense από το "My ads" Και πρόσθεσέ την σαν μονάδα/widget κειμένου στο Wordpress

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 9 έτη

Κατεβασα και εγκατεστησα το προσθετο Google AdSense αλλα δεν μου το δειχνει στα εγκατεστημενα προσθετα στην σελιδα διαχειρισης.Ακολουθησα κατι οδηγιες απο την ιδια την google.Υπηρχε μηνυμα που μου ελεγε οτι πρεπει να περιμενω αν εγκριθει ή οχι.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 9 έτη

Τελικα επειδη βλεπω οτι με το προσθετο που κατεβασα δεν γινεται τιποτα.Εκανα αυτο που μου ειπες με εισαγωγη του κωδικα HTML της διαφημισης σαν κειμενο μεσα απο το διαχειριστικο αλλα το μονο που βλεπω ειναι το ονομα που εδωσα στο widget(Ad)στο υποσελιδο,δεν βλεπω τιποτα αλλο.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Εφόσον υπάρχει μήνυμα που σου λέει πως πρέπει να περιμένεις για να εγκριθεί, αφού εγκριθεί θα αρχίζουν να εμφανίζονται οι διαφημίσεις.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 9 έτη

Μου λες λιγο στις εικονες που ανεβαζουμε στο snag.gy πως κρυβουμε τα ευαισθητα δεδομενα π.χ τις IP?Θελω να σου στειλω κατι.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 9 έτη

Στις ρυθμισεις,στην ενοτητα Adsense μου βγαζει αυτο  http://snag.gy/7hmZS.jpg  παταω στο μαθετε περισσοτερα και με βγαζει στους οδηγους της google για το πως να επικολλησεις τον κωδικα διαφημισεων στην σελιδα με διαφορους τροπους.Εγω ομως θελω ενεργοποιησω τις διφημισεις μεσα απο το προσθετο.Εντωμεταξυ δοκιμασα και να κανω εισαγωγη μοναδα/widget αλλα το μονο που μου βγηκε ηταν η λεξη Ad (την οποια εγω ειχα δωσει)στο υποσελιδο και δεν γινοταν τιποτα.----->Εκανα καποιες προσπαθειες ξανα με την εισαγωγη μοναδας,απενεργοποιησα και το Adblock plus που το ειχα ξεχασει και τωρα μου βγαινει αυτο: http://snag.gy/1kTBd.jpg

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Βαγγέλη, κατ' αρχάς να ξηλώσεις εντελώς το adblock. Είναι η μεγαλύτερη υποκρισία να έχεις σελίδα, να προσδοκείς να έχεις έσοδα από αυτή τη σελίδα, και να έχεις adblock.

Απ' ότι βλέπω σε άλλη ερώτηση που έκανες τελικά σου λειτούργησαν οι διαφημίσεις, οπότε θεωρώ πως έκλεισε το θέμα.