Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΣυνδεση κινητού με καμένη οθόνη σε άλλη οθόνη
Βαγγέλης Βαλταδώρος ρώτησε πριν 11 μήνες

Καλησπέρα.
Έχω το Samsung Galaxy S7 (δεν θυμάμαι την ακριβή έκδοση του android που έχω) στο οποίο εδώ και λίγο καιρό υποθέτω ότι έχει καεί η οθόνη του.
Μετά από μια πτώση η οθόνη έγινε μωβ και σταδιακά άρχισε να μαυρίζει. Ως το βράδυ μαύρισε ολόκληρη και ενώ το touchpad συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά εγώ δεν μπορώ να βλέπω.
Ψάχνοντας τρόπο πως γίνεται να μεταφέρω την οθόνη αλλού, ο μόνος τρόπος που έχω καταφέρει να το κάνω είναι βγάζοντας screenshots σε κάθε κίνηση και ανοίγοντάς τες στον υπολογιστή. 
Δυστυχώς δεν είχα ενεργοποιήσει τα δικαιώματα διαχειριστή και προσπαθώντας το στα τυφλά δεν το κατάφερα, ώστε να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα (π.χ. vysor). Επίσης, έψαξα κάποιον αντάπτορα ώστε να κάνω την σύνδεση μέσω hdmi, αλλά παρατήρησα ότι πιθανόν να μην μπορεί  να συμβεί λόγω συμβατότητας είτε του τηλεφώνου είτε της τηλεόρασης.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορέσω να αποκτήσω πρόσβαση σε κάποια στοιχεία του κινητού (π.χ. οι επαφές, που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο και δεν είναι συγχρονισμένες στο google account μου ή σε αντίγραφο ασφαλείας).
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω το κινητό είτε με κάποιον από τους τρόπους που ανέφερα είτε με κάποιον που δεν γνωρίζω.
Ευχαριστώ.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 11 μήνες

Καλησπέρα Βαγγέλη! Η μόνη λύση είναι μέσω καλωδίο, αν προσφέρει τη σχετική δυνατότητα η συσκευή. Αν δεν είχες ενεργές τις σχετικές επιλογές από τις επιλογές για προγραμματιστές, δεν μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση από pc χωρίς τη χρήση της οθόνης.