Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΣυνδεση οθονης και πληκτρολογιου σε κουτι desktop
dimitx ρώτησε πριν 9 έτη

Καλημερα Αγγελε και σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και το χρονο σου για εγκατασταση Linux Mint στο laptop. Τωρα θελω να ρωτησω, πως συνδεονται οθονη και πληκτρολογιο στο κουτι ''COOLERMASTER NSE-400-KKN1 N400''. Οι υποδοχες της συνδεσης βρισκονται μπροστα η πισω απο το κουτι? Εχει καλωδιο ρευματος το κουτι η οχι? Αυτα τα ρωταω γιατι 1ον ειμαι ασχετος απο desktop και 2ον εχω μεγαλο περιορισμο χωρου και αν οι ενσυρματες συνδεσεις δεν με βολευουν θα σκεφτω σοβαρα να παρω ασυρματο (bluetooth?) πληκτρολογιο ει δυνατον με φωτιζομενα πληκτρα & ποντικι (εχεις να προτεινεις κατι?). Ευχαριστω.

Υ.Γ. Παντως απο οσο ψαξιμο εκανα στο site δεν βρηκα κατι σχετικο για πανασχετους.

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη. Το πληκτρολόγιο συνδέεται σε θύρα USB, ίδια θύρα με αυτή στην οποία μπαίνουν τα φλασάκια, θα βρεις και στο μπροστινό μέρος του κουτιού και πίσω, μαζί με όλες τις άλλες συνδέσεις.

Η οθόνη συνδέεται σε θύρα HDMI, στο πίσω μέρος του κουτιού. Είναι μόνο μια θύρα στην οποία μπορεί να συνδεθεί, και μπαίνει μόνο με έναν τρόπο.

Το κουτί έχει καλώδιο ρεύματος.

Αυτό είναι ένα καλό σετ για ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Δεν υπάρχουν ασύρματα πληκτρολόγια με φωτιζόμενα πλήκτρα, λογικά γιατί θα τελείωνε πολύ γρήγορα η μπαταρία τους.

Στην κατηγορία "Πρώτα βήματα" θα βρεις οδηγούς για πολύ αρχάριους.