Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΣυνδεση υπολογιστη με τηλεοραση
Bill Schoinarakis ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα σας ,

Θελω να ζητησω τη συμβουλη σας για το πως να συνδεσω την τηλεοραση μου στον υπολογιστη που βρισκονται σε διαφορετικα δωματια (δυοροφη μονοκατοικια).

Εχω το router και την τηλεοραση στον κατω οροφο και το pc στον επανω.Το δικτυο/ιντερνετ επανω το στελνω μεσω συσκευων Powerline και εχω στο επανω Powerline συνδεση ενα acces point οπου μοιραζει σε pc και ασυρματα.

Θελω να μπορεσω να συνδεσω την τηλεοραση στο pc για να βλεπω 4Κ να παιζω παιχνιδια και να κανω χρηση της τηλεορασης ως υπολογιστη....υπαρχει καποιος σωστος τροπος (για μεταφορα 4Κ σηματος) εκτος του να μεταφερω το pc?

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια στην tv σου δεν υπάρχει πιο κατάλληλος τρόπος από το να συνδέσεις τον υπολογιστή με την tv στο ίδιο δωμάτιο. Αν θα παίζεις σε 4k εξαρτάται από τις δυνατότητες του υπολογιστή και όχι μόνο από την tv.

Bill Schoinarakis απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απαντηση σου.ψαχνωντας βρήκα κάτι hdmiextender / converter to lan...ειναι σαν kvm για μεταφορα του ψηφιακου σηματος μεσω δικτύου.αναρωτιέμαι αναξίζει τον κόπο και αν θα κάνει δουλειά.επισης ήθελα να σε ρωτησω κγια την συνδεσμολογια εαν πάω σε αυτή τη λυση.οπως σουγραφωπαραπανω εχω την εξής συνδεσμολογια....Εχω το router και την τηλεοραση στον κατω οροφο και το pc στον επανω.Το δικτυο/ιντερνετ επανω το στελνω μεσω συσκευων Powerline και εχω στο επανω Powerline συνδεση ενα acces point οπου μοιραζει σε pc και ασυρματα......μπορώ να συνδέσω το hdmi extender(την έξοδο του lan) στοεπάνω acces point και το αντιστοιχο receiver στο μόντεμ τουκατω ορόφου?θα το πάρει το σημα κάτω?στοσπίτι που ηδη χρησιμοποιω ενα ζευγος powerline μπορώ να προσθέσω και δεύτερο ζεύγος powerline μόνο γιατα hdmi extender?

Σεευχαριστω εκ των προτέρων για τη βοήθεια σου και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν τα έχω δοκίμασει για να σου πω κάτι παραπάνω αλλά το θεωρώ αδύνατο να μεταφέρουν 4k σήμα.