Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΣυνδεση υπολογιστη με τηλεοραση
Kostas Papanikolaou ρώτησε πριν 7 έτη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΊΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟ ΜΟΝΟ VGA ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΩ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ/ΜΟΝΙΤΟΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟΥΣ SCART ΚΑΙ HDMI ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ. ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ VGA TO SCART ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ TV ΒΓΑΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ CONVERTER VGA TO HDMI ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΚΟΜΑ; 

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Κώστα,
Με τον αντάπορα VGA σε HDMI ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα έχεις πρόβλημα, αλλά ο VGA σε SCART έπρεπε να λειτουργήσει κανονικά.
Αρχικά δοκίμασε τον αντάπτορα σε κάποια άλλη οθόνη (αν μπορείς και με άλλη συσκευή εκτός pc) για να βεβαιωθούμε ότι ο ανταπτορας είναι λειτουργικός.
Πολλές φορές οι πολύ φτηνοί αντάπτορες δεν λειτουργούν καν. 

Kostas Papanikolaou απάντησε πριν 7 έτη

Τελικά έκανα εγώ λάθος γιατί ο αντάπτορας ήταν SVGA σε SCART. Δούλεψε όμως με τον μετατροπέα VGA σε HDMI, το πρόβλημα ήταν του καλωδίου hdmi - προφανώς ήταν ελαττωματικό γιατί μόλις δοκίμασα άλλο λειτούργησε. 
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Συνεχίστε την καλή δουλειά.