Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΣυνδεση Dualsense 5 σε Pc με Bluetooth adaptor ?
Ioan Betta ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα αγόρασα το καινούργιο gamepad της Sony PlayStation 5 με σκοπο να παίξω στο pc.
Το pc δεν έχει Bluetooth και έτσι πήρα ενα Bluetooth adaptor 4.0 της trust και τα έχω βρει σκούρα! Κάνω κάτι λάθος ,μπορείτε να βοήθησετε?

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζεις;

Παλιότερα μας είχε αναφέρει κι άλλος χρήστης ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με χειριστήρια όταν χρησιμοποιούσε έναν πολύ οικονομικό bluetooth αντάπτορα.

Ioan Betta απάντησε πριν 3 έτη

Για παραδειγμα,  οταν αγορασα το controller πήρα κι ένα καινούργιο mouse, το mouse είναι ασύρματο κι έχει το stick του που είναι προγραμματισμένο εξαρχής για συνδέσει το ποντίκι εκεί που θες. Εγώ φανταζόμουν με το μικρό μου μυαλό ότι ο ανταπτορας Bluetooth θα μπορεί να προγραμματιστεί απο το pc να κάνει σύζευξη με το controller αφού πρώτα συνδέσω και το controller με καλώδιο και προγραμματισω τη σύζευξη.. Μάλλον το σκέφτηκα λάθος ή είναι πολύ ψιλά γράμματα για μένα το να κάνω κάτι τέτοιο.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Η διαδικασία σύνδεσης είναι αυτή που περιγράφεται εδώ. Αν δεν λειτουργήσει, σημαίνει ότι έχει θέμα ο αντάπτορας. 

Ioan Betta απάντησε πριν 3 έτη

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να γελάσεις ή ακόμα και να διαγράψεις το topic.. 😁😁😁 Το πρόβλημα λύθηκε ... Μετά από μια επανεκκίνηση !!! το steam το είχα κατεβάσει και πακέτα από το πρωί... Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και συγνώμη για την απογοήτευση 😂😂😂

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση φίλε μου!

Ioan Betta απάντησε πριν 3 έτη

Και τέλος,  για να βοηθησει το topic  ισως καποιον με παρόμοιο πρόβλημα να πω: Τα χειριστήρια της PlayStation θέλουν κάποιο "μεσο" για να αναγνωριστούν από τα Windows της Microsoft (Steam , ds4windows, x360 υπάρχουν επεξηγηματικά videos στο YouTube) και συνήθως αναγνωρίζονται ως χειριστήρια του Xbox αλλά μικρό το κακό,  η δουλειά σου γίνεται.