Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΣυνδεση Laptop με δυο οθονες
Babis Tapaskos ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα, θελω να συνδεσω το laptop μου με δυο οθονεσ. Σε καθε μια απο τις τρεις οθονες (+την οθονη του laptop) θα ηθελα να εμφανιζεται κατι διαφορετικο. Εχω μι εξοδο vga και τρεις θυρες usb. Η ερωτηση ειναι αν ειναι εφικτο αυτο που ζηταω, πχ αν βαλω κανενα ανταπτορα ή κατι αλλο απο usb σε vga ή hdmi. Ή αν πρεπει γενικα να κανω κατι για να γινει αυτη η συνδεση. Το λαπτοπ μου ειναι Lenovo G550, Intel Pentium Dual Core T4300 (2100.0 MHz), NITU1 (Intel GL40 (Cantiga-GL) + ICH9M (Base)), 2GB RAM, Intel GM45/47 Chipset - Integrated Graphics 0 [CR A1]. Ευχαριστω 

4 Απαντήσεις

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα, Της usb της ξεχνάς γιατί ειναι για άλλες δούλευες. Η οθόνη που έχεις τι είσοδο εχει? Αν εχει vga μπορείς να την συνδέσεις κανονικα. Αν εχει μόνο hdmi χρειάζεσαι αντάπτορα (μετατροπέα) από vga σε hdmi. Η δεύτερη οθόνη θα μπορεί να δειχνει ανάλογα πως θα την ρυθμισεις μέσα από το μενού στο laptop εκεί που ρυθμίζουμε ανάλυση κ.τ.λ.π. 

Babis Tapaskos απάντησε πριν 7 έτη

Καλημερα. Εχω δυο οθονες που θελω να συνδεσω. Η μια εχει εξοδο vga και η αλλη εχει και vga και hdmi. Μαζι με του λαπτοπ γινονται τρεις, στις οποιες οπως ανεφερα θελω να παιζει κατι διαφορετικο, πχ στο λαπτοπ το word, στην μια οθονη το google chrome και στην αλλη το mozila firefox. Για usb ειδα στο ιντερνετ οτι υπαρχει καποιος ανταπτορας ή κατι τετοιο που βγαζει απο usb σε vga και συνδεεις οθονη.

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Όντως έχεις δίκιο, υπάρχουν από usb αντάπτορες vga και usb. (δεν είχα ιδέα οτι υπάρχουν και μέσω usb). Το θέμα ειναι οτι δεν γνωρίζουμε αν το laptop μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα την δική του οθόνη + αυτή την vga που εχει ενσωματωμένη + από usb. Αυτό δεν μπορεί να στο υποσχεθεί κανείς παρά μόνο με δοκιμή. 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Στην Ελληνική αγορά, οι περισσότεροι adaptors που βλέπω είναι από USB-C, που δεν περιλαμβάνει το laptop σου.
Υπάρχει αυτός με USB 3.0, που αναφέρει πως είναι συμβατός και με παλαιότερες εκδόσεις USB, ενώ έχει λογισμικό για τη διαχείριση της εικόνας.