Ζαχαριας Κουρετας ρώτησε πριν 4 έτη

Λοιπον εχω λογαριασμο στο messenger (μονο,δηλαδη δεν εχω facebook).Θελω να δημιουργησω facebook και να συνδεθει με τις επαφες μου στο messenger.Δηλαδη θελω να δημιουργησω καινουργιο λογαριασμο (facebook) και μεσω αυτου να εχω προσβαση στις επαφες και τις συνομιλιες του παλιου μου messenger.Πως μπορει να γινει αυτο?
Ευχαριστω για την βοηθεια εκ των προτερων!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Ζαχαρία, πολύ πιθανό αυτό που θες να κάνεις να μην είναι εφικτό...δοκίμασε όμως να κάνεις facebook account με τα στοιχεία που έχεις ήδη δώσει στο messenger...

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Φίλε, έχω παιδευτεί ατελείωτες ώρες να βρω αν γίνεται αυτό, γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Δεν γίνεται.
Αυτό που έκανα είναι να το πάρω απόφαση και να φτιάξω νέο account. Τελικά δεν με ξεβόλεψε αυτή η αλλαγή όσο νόμιζα. Προσοχή όμως στα παρακάτω:
Το facebook δεν επιτρέπει την κατοχή 2 λογαριασμών από το ένα άτομο. Επομένως, αν το νέο όνομα μοιάζει με το παλιό και μπαίνεις από τις ίδιες συσκευές ή αν τα στοιχεία σύνδεσής σου (τηλέφωνο, email, κωδικός) είναι ίδια, πολύ πιθανό να σου κλειδωθεί αυτόματα ο ένας ή και οι δύο λογαριασμοί (το έπαθα).
Όταν πήγα να κάνω το ίδιο σε έναν φίλο, το έκανα σωστά πλέον. Πήγα στις ρυθμίσεις του messenger και κατέβασα τα δεδομένα του messenger. Μην ελπίζεις πως θα κατεβάσεις συνομιλίες σε αναγνώσιμη μορφή. Κυρίως φωτό. Βγάλε screenshot ότι θες από συνομιλίες και λίστα επαφών. Μετά απενεργοποίησα το messenger και έπειτα έφτιαξα το νέο account.

Ζαχαριας Κουρετας απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Τελικα εχω απλως 2 λογαριασμους στο messenger (δεν ειναι και τελειο αλλα δουλευει).Οπως και να εχει ευχαριστω.