Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΣυνδεση SATA 3 σκληρου σε SATA 2 θυρα
LOVExVOTKA ρώτησε πριν 10 έτη

Γεια σας παιδια!

Εχω την μητρικη Gigabyte H61M-D2-B3 η οποια εχι μονο θυρες sata2.. Εγω τωρα θελω να παρω εναν σκληρο ο οποιος να ναι sata 3 αλλα να μπορω ταυτοχρονος να αξιοποιησω ολες του τις δυνατοτητες στην ταχητητα του. διαβασα οτι υπαρχει μια συσκευη η οποια συνδεοτανς την στην pci e x1 2.0 θυρα γινετε να συνδεσω πανω σε αυτην την συσκεβη τον σκληρο μου με αποτελεσμα και να μπορω να τον μπουταρω αλλα και να αξιοποιησω ολες του τις δυνατοτητες. Θα ηθελα να μου προτεινατε λιγακι αμα  σας ειναι ευκολο ποια τετοια συσκευη να προτημεισω για την συγκεκριμενη μητρηκη. Η συσεκυη περιγραφετε καπως ετσι: SATA 3 to PCI Express PCI-E Card Adapter Converter. Συμφαιρει λετε ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Γεια χαρά!

Μια τέτοια κάρτα είναι αυτό που θέλεις. Είχα βρει και κάποιες άλλες, μιας μάρκας που δεν είχα ξανακούσει (Delock), αλλά προτιμώ την πιο επώνυμη ASUS

Απλά έχε υπ' όψιν πως αν συνδέσεις επάνω της δύο δίσκους, θα ξεπεράσεις τη δυνατότητα μεταφοράς του PCI Express x1 (που είναι χαμηλότερη από του SATA 6GB). Για ένα δίσκο, πάντως, λογικά θα είσαι εντάξει.

Για το αν θα έχεις προβλήματα στη χρήση ή όχι, ένας χρήστης σε μια άλλη κάρτα διάβασα πως αν έβαζε τον υπολογιστή σε sleep, στην επαναφορά του έβγαζε μπλε οθόνη, αλλά κατά τ' άλλα δεν είχε πρόβλημα.

LOVExVOTKA απάντησε πριν 10 έτη

Άμα είναι θα την αγοράσω θα το δοκιμάσω και άμα δεν δουλέψει την βάζω απ ευθείας στο σατα 2 Ευχαριστώ πολυ.