Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΣυνδεση tablet με laptop με usb καλωδιο
Xara Xaraki ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα! Εχω ενα tablet Asus memopad 7 173x κ θελω να το συνδεσω με laptop με καλωδιο usb. Συνδεω το καλωδιο usb στο tablet κ στο laptop αλλα δεν γινεται τπτ! Τι να κανω?

5 Απαντήσεις

Ιορδάνης Αδ απάντησε πριν 9 έτη

Χαρά σε περίπτωση που το tablet είναι android..Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις ,εκεί που λέει επιλογές για προγραμματιστές να το ενεργοποιήσεις και στη συνέχεια πατάς ->εντοπισμός σφαλμάτων usb.

Xara Xaraki απάντησε πριν 9 έτη

Σε ευχαριστώ για την απάντηση Ιορδάνη, android είναι αλλά δεν έχει στις ρυθμίσεις επιλογές για προγραμματιστές, το ειχα ηδη ψάξει. Το κινητο μου π.χ. το έχει, το ταμπλετ όχι! :-\

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ναι, η Google έχει κρύψει για κάποιο λόγο τις επιλογές για προγραμματιστές στο Android 4.2 και ύστερα.

Μπες στις ρυθμίσεις, πήγαινε στις "Πληροφορίες συσκευής" και πάτα 7 φορές τον "Αριθμό κατασκευής" για να εμφανίσει τις επιλογές για προγραμματιστές.

Xara Xaraki απάντησε πριν 9 έτη

Σε ευχαριστώ Άγγελε! Εμφανισα τις επιλογές για προγραμματιστές, επέλεξα εντοπισμό σφαλμάτων USB κ όταν πάω στη διαχείριση συσκευών στον υπολογιστή έχει ερωτηματικά, ζητάει drivers! :-\

Ιορδάνης Αδ απάντησε πριν 9 έτη

Απο κεί και πέρα πρέπει να επιλέξεις απο το ταμπλετ σου πως θα συνδεθεί.Θα λέει σύνδεση ως αποθηκευτικός χώρος κτλ και κάπου εκεί θα λέει cd rom.Αν το πατήσεις θα περάσει τους οδηγούς απο μόνο του και θα είσαι οκ.