Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΣυνεχόμενες επανεκκινήσεις στο pc
Giannis M. ρώτησε πριν 6 έτη

Καλό μεσημέρι!
Εδώ και πάρα πολύ καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με συνεχόμενες επανεκκινήσεις στον υπολογιστή. Οι στιγμές που μπορεί να γίνουν είναι τυχαίες αλλά υπάρχουν κάποιες ενδείξεις. Μπορεί να γίνουν πριν το bios ή πριν φορτώσουν τα windows, ενώ σερφάρω ή ενώ έχει ανοίξει ο υπολογιστής. Ξέρω επειδή το δοκίμασα πως έχει καεί μία από τις υποδοχές της ram. Όταν ο υπολογιστής είναι να σβήσει και να κάνει restart ακούγεται κάτι σαν μπιπ και μετά είτε θα κάνει κανονικά επανεκκίνηση, είτε θα μαυρίσει η οθόνη και θα ακουστεί ένα παρατεταμένο μπιπ σαν κι αυτό όταν δεν υπάρχουν μνήμες ραμ πάνω  στη μητρική, με αποτέλεσμα μετά από πολλά άναψε σβήσε να ανοίγει ο υπολογιστής με τα χίλια ζόρια και με το φόβο πάντα μην ξανά κάνει reboot στα καλά καθούμενα.
Τι μπορεί να φταίει και γίνεται αυτό;

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιάννη, να φανταστώ ότι τη ram δεν την έχεις στην ελαττωματική θύρα? Πολύ πιθανό για τις επανεκκινήσεις να οφείλεται η μητρική σου...το pc το έχεις αρκετά χρόνια?

Giannis M. απάντησε πριν 6 έτη

Καλό μεσημέρι Γιώργο και συγγνώμη για την καθυστέρηση. Όχι καμία από τις τρεις ram που έχω δεν έχω βάλει στην ελαττωματική θύρα. Τον υπολογιστή τον έχω από το 2009. Ξέχασα να πω πως οι επανεκκινήσεις άρχισαν από το 2016 όπου όσο ήμουν φοιτητής είχα κατεβάσει ιό από το νετ και χρειάστηκε να τον πάω σε έναν τεχνικό της κακιάς ώρας όπως αποδείχτηκε για format. Και λέω της κακιάς ώρας γιατί δεν είχε κατεβάσει κανένα update για τα windows κι επειδή αφού τον πήρα πίσω άρχισαν οι επανεκκινήσεις ενώ πριν ήταν μια χαρά.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Μήπως λείπει κάποιος driver? Μέσα από τη διαχείριση συσκευών φαίνονται όλα ΟΚ?
https://www.pcsteps.gr/233-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B2%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89-drivers/

Nikos Gergis απάντησε πριν 5 έτη

Γεια παιδια κ γω αντιμετωπιζω το ιδιο εδω κ 2.5 χρονια μιας κ εκανα βασικες αλλαγες οπως τροφοδοτηκο κ μνημες φορματ σκληρο δισκο παρετηθηκα απ τι;ς προσπαθειες. Μα ηρθε η λυση μονη της. Αφου τις τελευταιες αρχισε να κανει το αναποδο. Οντας κλειστος ο υπολογιστης 2-3 μερες ξαφνικα αναβε οπως; μην τα πολυλογω αλλαξα το κουμπι του σταρτ πανω στο κουτι και το pc κενταει