georgio across ρώτησε πριν 3 έτη

Γεια σας παιδες. θα ηθελα την Βοηθεια σας... εχω μόνο το κουτι απο εναν lenovo 90 Bx  https://tinyurl.com/3zwue6m4   το και το οποιο θα ηθελα να τον στησω σαν εναν δευτερο ποιο καινουργιο υπολογιστη. Εχω εναν παλιό  4πυρηνο με socket 775  και CPU Q9300 οποτε θα ηθελα κατι καλυτερο και ευέλικτο.Αυτο που θα ηθελα ειναι εαν έχεται να μου προτεινεται, ακομα και οι αγορες να ειναι εστω και μεταχειρισμενα εαν αξιζει, μητρικη,cpu,ram,τροφοδοτικο και ψυκτρα να παρω καθως νομιζω δεν ειμαι σίγουρος οτι μητρικες που δεχεται πρεπει να ειναι μονο mini itx  . Λινκ για το πως ειναι το κουτι  https://www.youtube.com/watch?v=5_fQ5NGTj_M  Επειδη ειναι κουκλίστικο και μινιμαλ και μεταφέρεται πανέυκολα και δεν θελω να το πεταξω αλλα ουτε και να κανω μια συνθεση παλι παλιας γενιας υπολογιστη, να μπορει και ο πιτσιρικας να παιζει ενα call of duty black ops ή πολλα ζηταω να γινουν με 250 ευρώ MAX? Π.χ  αυτη η μητρικη κάνει (Asrock A320M-HDV R4.0 Motherboard Micro ATX με AMD AM4 Socket  ) για τις διαστασεις του PC? .Επισης λογω του κουτιου το airflow θα ειναι επαρκης με ανεμιστηρες και τι διαστασεις ή τσαμπα θα παει η προσπαθεια λογω κουτιου? και κακου cable managment. Εαν Μπορειτε  να με βοηιήσετε θα το εκτιμουσα πολυ. Ευχαριστω για τον χρόνο σας. Υ.Γ Περιστασιακα κανω και λιγο editing κοψε ραψε διαφημισεις απο καμια ταινια στην τηλεοραση οπτε μια καρτα γραφικων σαν και αυτη θα χωραει? Gigabyte GeForce GT 1030 2GB OC  .Ευχαριστω και παλι

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Γιώργο

Δυστυχώς, στη σελίδα της Lenovo δεν βλέπω κάποια πληροφορία σχετικά με τα μεγέθη μητρικών που υποστηρίζει το κουτί. Μήπως θυμάσαι ποια μητρική φόραγε;

Δυστυχώς, με αυτά τα χρήματα δύσκολα θα φτιάξεις σύστημα που μπορεί να παίξει παιχνίδια.

Λόγω της έλλειψης σε κάρτας γραφικών, οι τιμές στους  επεξεργαστές με ενσωματωμένα γραφικά έχουν ανέβει πολύ. Με το budget σου δεν μπορείς να πας πλέον ούτε στον Ryzen 3 2200G που είναι προηγούμενης γενιάς.

georgio across απάντησε πριν 3 έτη

Η μητρικη ειναι αυτη Lenovo 90BX BTDD-LT2 V1.0 Motherboard with Pentium J2900 2.41GHz CPU 4GB Memory Motherboards (pcbitz.com)  με διαστασεις 18 Χ 21 cm.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δυστυχώς, δεν μπορώ να βρω καμια πληροφορία για τη μητρική. Δεν αποκλείεται να είναι κάποια custom λύση της Lenovo.

Οπτικά μοιάζει με mATX. Σίγουρα είναι μεγαλύτερη από micro ITX και μικρότερη από ATX.

Αφού το κουτί σου είναι μικρό, είναι πιο ασφαλές να πας σε μια micro ATX μητρική για σιγουριά, καθώς είναι μικρότερη από εκείνη που έχεις ήδη.

Αν δεν έχει κάνει κάποια χαζομάρα η Lenovo με τις θέσεις για τις βίδες, δεν θα έχεις πρόβλημα.