Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΣυντήρηση του παλιού εκτυπωτή ή αναβάθμιση;
Μηνάς Καραγιάννης ρώτησε πριν 4 έτη

Γειά σας, έχω έναν εκτυπωτή HP Deskjet 3630 series, ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες έχει εμφανίσει πολλά προβλήματα, με το σημαντικότερο να είναι ότι δεν λειτουργούν οι κύλινδροι που τραβάνε το χαρτί (άλλες φορές δεν τραβάει καθόλου, άλλες φορές τραβάει πολλά χαρτιά μαζί).
Επίσης, με αφορμή το Black Friday είπα να ρίξω μια ματιά - με τη βοήθεια του οδηγού σας - και κατέληξα σε ορισμένους με toner, ασπρόμαυρης εκτύπωσης, οι οποίοι θεωρώ με καλύπτουν αρκετά ικανοποιητικά για την χρήση που τον χρειάζομαι (οικιακή χρήση). Ο ένας είναι ο HP M28w και HPM28a ο άλλος είναι ο HP 135a.
Η ερώτησή μου προς εσάς είναι αν πιστεύετε πως αξίζει να αλλάξω εκτυπωτή ή να κρατήσω αυτόν, εφόσον η προσπάθεια που θα κάνω για να τον καθαρίσω βγει επιτυχημένη (θα το επχειρήσω μόνος μου γιατί δεν βρήκα κάποιον ειδικό).
Επίσης, θα ήθελα να μου προτείνετε ποια από τα τρία πολυμηχανήματα αξίζει από θέμα τιμής και ανταλλακτικών. Πρόκειται για οικιακή/περιστασιακή χρήση, η τιμή να μη ξεφεύγει από τα 120 ευρώ, και φυσικά θέλω να είναι πολυμηχάνημα. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν με απασχολούν ιδιαιτέρως.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια, έχω πελαγώσει με το θέμα εκτυπωτής, εξού και το σεντόνι (για το οποίο να με συγχωρέσετε...)

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Μηνά

Οι εκτυπωτές είναι αναλώσιμα προϊόντα και τις περισσότερες φορές συμφέρει η αντικατάσταση του. Μόνο σε πολύ ακριβά μοντέλα συμφέρει η επισκευή.

Τα οικονομικά μοντέλα και τα μοντέλα μεσσαίας κατηγορίας είναι φτιαγμένα να έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Θα αντικαταστήσεις ένα εξάρτημα και μετά από έναν μήνα θα χαλάσει κάτι άλλο.

Προσωπικά θα πήγαινα στον HPM28a που είναι ασύρματος. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να εκτυπώνεις από όλες τις συσκευές σου χωρίς καλώδια. Πέρα από αυτό, δεν έχουν κάποια μεγάλη διαφορά οι τρεις εκτυπωτές.