George Graut ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα στο team του PCsteps! 
Εδώ και κανα δυο βδομάδες όταν ανοίγω ένα οποιοδήποτε βίντεο στο youtube μου βγάζει το παρακατω error για 10 δευτερόλεπτα και στην συνέχεια παίζει κανονικά. Επίσης αν το κάνω επαναφόρτωση (χωρίς να περιμένω τα 10 δευτερόλεπτα) παίζει κανονικά. Γκουγκλάρω το HV4gcXGdN8kpAMW9 αλλά δεν βρίσκω κάτι. Το πρόβλημα δεν είναι σημαντικό όπως καταλαβαίνετε απλά δεν μπορώ να καταλάβω σε τι οφείλετε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

6 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Αυτό συμβαίνει με έναν μόνο browser ? Από τις ρυθμίσεις του--->Σύνθετες ρυθμίσεις απενεργοποίησε την επιτάχυνση υλικού.
Επίσης ,δες αν είναι ενημερωμένος στην τελευταία έκδοση.  Καθάρισε επίσης την cache και τα cookies ,κι αν είναι ,κάνε κι ένα reset (πρώτα πάρε backup τυχόν αποθηκευμένους σελιδοδείκτες.)

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Γιώργο
Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά τον browser σου και πες μας αν το πρόβλημα συνεχίσει να εμφανίζεται:
https://www.pcsteps.gr/63643-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-browser-chrome-firefox/

George Graut απάντησε πριν 5 έτη

Σας ευχαριστώ πολύ, μόλις βρω χρόνο θα το κοιτάξω και θα επανέλθω :) 

anisixos 7 απάντησε πριν 5 έτη

Μου το εβγαζε και εμενα καποτε αδερφε το ιδιο και το λαθος μου ηταν πως στην αναπαρωγη ταινιων που εκανα  που εκανα μεσω powerdvd18 στις ρυθμισεις του ηχου της εφαρμογης ειχε μια επιλογη exlusive audio outpout (wasapi exclusive) και αν την επιλεγες στην ουσια εδινες αποκληστικο ηχο για καλυτερη ποιοτητα μονο στο powerdvd και ελεγε σαν note : πως ολοι οι αλλοι ηχοι θα γινοντε mute ,βεβαια μου εβγαζε αυτο το σφαλμα στο youtube μονο αν ειχα ανοικτο και ελαχιστοποιημενο το powerdvd σε παυση και προσπαθουσα να δω κατι απο youtube ..συγουρα αυτο το σφαλμα θα βγαινει και σε αλλες περιπτωσεις δεν ειμαι ειδικος, αναγνωστης του site απλα αλλα ισως φταιει κατι με τον ηχο μαλλον ας απαντησουν οι ειδικοι :) απλα μια φορα που μου το εκανε σε εμενα εφτεγε αυτο ,καλο 3ημερο !!

George Graut απάντησε πριν 5 έτη

@anisixos 7 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν χρησιμοποιώ το powerdvd18 :) 

@PCsteps Όταν έκανα το backup του chrome όπου είχα και θέμα για κανα δυο μέρες δεν είχε θέμα. Και έτσι δεν έκανα την επαναφορά του chrome. Τελικά μου το ξανάβγαλε σήμερα το θέμα οπότε έκανα την επαναφορά και όλα οκ. Αν μου ξαναβγεί πρόβλημα θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ :) 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Γιώργο. Καλή συνέχεια!