Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΣχετικά με ευρεση οδηγών
Stefanos Mantalios ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, η ερωτηση μου φορα οδηγούς(drivers). πριν κάτι ημέρες ς έκανα φορματ σε έναν Toshiba Satellite λαπτοπ αρκετa παλιό. Το μοντέλο είταν c660d. Eψαχχνα σε ολο το διαδικτιο και μεσα στο επισημο σιτε της Toshiba κτλ κτλ και δεν καταφερα να βρω τούς σωστους οδηγουσ για να δουλέυει  το wifi. Και εάν εβρησκα δεν τους αναγνωριζε το συστημα, θα ειχε θαυμαστικο οταν πηγενα Device Manager. Τα ιδια και για την κάρτα γραφικων κτλ, Ζήτησα βοήθεια από ένα φίλο και σε 30 λεπτάκια μου έφερε πίσω το λαπτοπ με εγγατεστημένους τους οδηγούς τις κάρτασ γραφικων, wifi, ktl ktl στήν πένα ο υπολογιστής. Ολοι οι οδηγη εγγατεστιμένη διχος θαυμαστικα και ερωτηματικά. Βεβαια όταν των ρώτησα απο πιο site κατεβασε τους οδηγούς η απαντηση είταν:'''δεν είναι απο σιγγεκριμένο site αλλα εχο ενα ιδικο προγραμματακι (σαν να μου είπε) και το τακτοποιο.'' Οπότε θα ηθελα πολλυ να ξερω αν υπάρχει πιο ειναι αυτο το προγραμματακι που βρισκι τους οδηγους, γιανα διευκολινο μην μου αναφερθήτε σε τιποτα double driver ή speecy κτλ. περί αυτού έχω διαβασει σε αλλα αρθρα σας. Η βοηθηστε με εαν υπαρχει κατι, καποιο προγραμμα η τροπος να βρησκο οδηγους, οχι τις Toshiba αλλα γενικά. Μου έκανε μεγαλη εντίποση εγω εψαχνα κατεβαζα εκανα install, uninstall και δεν καταφερα τπτ και ο φίλος σε 30λεπτά καθαρισε. Παρακαλώ αν γινεται να με βοηθησετε ευχαρηστώ. 
To e-mail μου εαν χριαζεται ειναι.: stephm.mail@gmail.com

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Οι μόνοι drivers που θα δουλέψουν άψογα είναι από το site του κατασκευαστή. Το ότι δεν σου δούλεψαν ή δεν είχες ψάξει σωστά το μοντέλο ή δεν είχες επιλέξει το σωστό λειτουργικό.

Stefanos Mantalios απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα και ευχαρηστώ για τιν αμεσση απαντηση. Όμος εκτός απο το ότι επισκευθικα το σαιτ του κατασκευαστη και κατέβασα τους οδηγους, δεν υπήρψε ακριβος το μοντέλο που εψαχνα.Και δοκίμασα διαφορους. Αλλα με install kai uninstall γιανα μην μπερδευτοyν ένα σορο drivers.  Λειτουργικο επελεξα σωστα, είπαμε δεν ειμαι πιοα και τόσο ασχετος. Με ενδιαφέρει εαν υπαρχει kapoio  προγραμματακι οπος μου ειπε το παιδι που με βοήθησε να το φταξω, απλα δεν μου αποκαλιψε πιο ακριbος ειναι το προγραμματακι. Εαν εχεισ κατι στο νου σου περι αυτού θα ηθελα να μου πεισ.