Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΣχετικά με προγράμματα /συσκευές πλοήγησης -GPS
Iannis Palatas ρώτησε πριν 1 έτος

Γεια σας,
Θέλω να ταξιδέψω σε Κροατία μέσω Αλβανίας και Μαυροβούνιου και γενικά σε ταξίδια που κάνω στην Ευρώπη με αμάξι δικό μου ή ενοικιασμένο, αλλά από την εμπειρία μου καμιά εφαρμογή πλοήγησης από όσες έχω δοκιμάσει δεν την θεωρώ αξιόπιστη. Κατά την εκτίμησή μου η Google maps πρέπει να είναι η πλέον αξιόπιστη αλλά για να έχεις φωνητικές οδηγίες χρειάζεσαι δεδομένα και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν θα έχω έγκαιρες και έγκυρες οδηγίες. Δοκίμασα τη Sygic στο δοκιμαστικό επταήμερο που δίνει δωρεάν για να πάω από Θεσσαλονίκη σε Κιλκίς σε δρόμους που γνώριζα πολύ καλά και μου πρότεινε διαδρομές που αν τις ακολουθούσα θα πήγαινα αλλού γι αλλού. Η HERE we go κι αυτή με άφησε στα κρύα του λουτρού, εδώ δεν ξέρω πώς λειτουργεί με δεδομένα. Σκέφτομαι το GPS της Garmin αλλά και κοστίζει πολλά και πάλι δεν ξέρω πώς θα ανταποκριθεί. 
Εκτιμάτε ότι αν αγοράσω δεδομένα με την google maps θα καταφέρω να φτάσω στους προορισμούς μου σε Τίρανα , Μαυροβούνιο και Κροατία; Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε αξιόπιστο;
Ευχαριστώ 
Γιάννης Α. 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Γιάννη, στον σχετικό μας οδηγό μπορείς να βρεις και άλλες εναλλακτικές εφαρμογές για να δοκιμάσεις. Εάν επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις google maps έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις offline χάρτες περιοχών...έτσι δεν θα έχει θέμα με τα δεδομένα σου-σήμα κινητής..

Iannis Palatas απάντησε πριν 1 έτος

Ευχαριστώ για την απάντηση,
αλλά χωρίς δεδομένα στη google maps δεν έχω φωνητικές εντολές πλοήγησης, έτσι δεν είναι;
Και πάλι με τα δεδομένα δεν ξέρω αν θα έχω έγκαιρες οδηγίες σε διασταυρώσεις. 
Η Here go έχει και υπηρεσίες καλύτερες επί πληρωμή; Ξέρετε κάτι;
Γιάννης

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Από ότι καταλαβαίνω με offline google maps θα έχεις βασικές φωνητικές οδηγίες..Περισσότερες πληροφορίες για το Here go θα μπορούσες να βρεις εδώ. Δυστυχώς δεν έχουμε δοκιμάσει κάποια επί πληρωμή υπηρεσία του..

 

Iannis Palatas απάντησε πριν 1 έτος

Ευχαριστώ πού για τις πληροφορίες.
Με χρήση δεδομένων , αγορασμένων, σε χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης  και χάρτες που τους έχω ήδη κατεβάσει όπως και τις διευθύνσεις που χρειάζομαι, θα έχω φωνητικές οδηγίες πλοήγησης με την Google Maps, ελπίζω. Έτσι δεν είναι;
Καλού κακού θα έχω σε ετοιμότητα και το Here we go . Αν και τα δύο έχουν τα προβλήματά τους