Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΣχετικά με την εγκατάσταση των windows 7 (απορρίες)
Π. Σ. ρώτησε πριν 6 έτη

Θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο με το παραπάνω βίντεο... Μπήκα σε μια ιστοσελίδα του PCsteps, αυτήν εδώ: https://www.pcsteps.gr/162-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-7/ και είδα κάπου που γράψατε αυτό: "Μπορούμε να εισάγουμε το κλειδί προϊόντος τώρα, αλλά μπορούμε να το κάνουμε και αργότερα. Τα ISOs των Windows 7 Home Premium από την Digital River θα δουλεύουν χωρίς περιορισμούς για 30 ημέρες, χωρίς το κλειδί προϊόντος.", δεν έχω windows 7 home premioum αλλά windows 7 professional, και θέλω να ρωτήσω, με βάση αυτό που γράψατε και συγκεκριμένα αυτό: "Τα ISOs των Windows 7 Home Premium από την Digital River θα δουλεύουν χωρίς περιορισμούς για 30 ημέρες, χωρίς το κλειδί προϊόντος.", εννοείτε ότι αν δεν εισάγουμε το κλειδί προϊόντος μέσα σε 30 ημέρες, α) δεν θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον υπολογιστή αυτόν, στον οποίο δεν έχουμε εισάγει το κλειδί προϊόντος;;;; β) τι περιορισμοί είναι αυτοί που λέτε εδώ: "Τα ISOs των Windows 7 Home Premium από την Digital River θα δουλεύουν χωρίς περιορισμούς για 30 ημέρες, χωρίς το κλειδί προϊόντος.";;; Δηλαδή, τι ακριβώς θα γίνει εάν δεν εισάγουμε το κλειδί του προϊόντος;;;; γ) τι ακριβώς είναι το "Digital River" και τι ακριβώς κάνει;;;;;; Θα "θελα να μου τα εξηγήσετε όλα αυτά παρακαλώ για να τα μάθω και να τα γνωρίζω.

2 Απαντήσεις

Π. Σ. απάντησε πριν 6 έτη

Με το "Θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο με το παραπάνω βίντεο...", εννοώ αυτό το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=EJ_f1APqbuo&lc=z23djpgxunjxfxzuuacdp43aimwdvolcdx2d4gcmwkhw03c010c.1524227707276936

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα,
Τα Windows 7 προσφέρουν μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, στην οποία δεν είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση.
Μετά την περίοδο αυτή, αν δεν γίνει ενεργοποίηση, περιορίζονται σημαντικές λειτουργίες του συστήματος σου.
Για παράδειγμα απενεργοποιούνται οι ενημερώσεις, σου πετάγονται ενοχλητικά παράθυρα και φόντο που λέει ότι δεν έχεις ενεργοποιημένα Windows.
Περισσότερες πληροφορίες για τους περιορισμούς θα βρεις αναζητώντας τον όρο "windows 7 Reduced Functional".
Η Digital River είναι μια εταιρία που συνerαργαζόταν με τη Microsoft και πρόσφερε μέσω των server της αυθεντικά iso αρχεία των Windows.
Πλέον δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα οι server, αλλά υπάρχουν κι άλλες αξιόπιστες πηγές. Περισσότερα δεν εδώ:
https://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-office-iso-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/