Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΣχετικά με την εύρεση IP – Desktop (2) O.S – Win 8.1 – Linux Mint 18.3
Panos NSHELLAS ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπερα σας, θα μπορουσε καποιος να μου εξηγηση παρακαλω πολυ,για το εξης "κουλο" που αντιμετοπιζω,ετσι πληροφοριακα δηλ. 
Πειραματιζομουν με διαφορες εντολες στο τερματικο του Linux, καλα μεχρι εδω;
Θελησα λοιπον ετσι χωρις λογο και αιτια να κοιταξω καποιες αρκετες εντολες θα ελεγα και γιατι υπαρχουν αρκετες αλλα και σου δινουν η καθε μια και πιο πληρη στοιχεια.Θελησα λοιπον να ελεγξω την IP μου και οτι σχετικο,και τι απλο;  Στα "γα........" τα Windows oμως (με συγχωρειτε...)  1. Στο τερματικο που το διασταυρωσα ειναι ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΧΕΣΗ.. Ααα μονο η subnetmask ειναι ιδια,χα χα.. και 2.επισης, μπηκα σε 2 διαφορετικα site ξερετε αυτα τα "what is my IP" οπου και εκει υπαρχει αποκλιση στα "νουμερα" και με τα 2 (δυο) Λειτουργικα !! παρακαλω.. Τελος θα μπορουσα να πω οτι δεν με χαλαει κιολλας αλλα ετσι για το γαμ...το, την περιεργεια,την απορια ρε παιδια...
                                                                     Σας Ευχαριστω για τον χρονο σας
                                                                                   Με Εκτιμηση:
                                                                            Ελευθερίου Παναγιώτης

2 Απαντήσεις

Panos NSHELLAS απάντησε πριν 2 έτη

Y.Γ Αν και περιττο αλλα ειπα να το συμπεριλαβω και αυτο στα Windows επισης και απο το Δικτυο αλλα και στον Πινακα Ελεγχου που κοιταξα, τα ιδια....   Δηλαδη εγω τωρα εχω 3 διαφορετικες IP..;;  Λεω εγω τωρα,με αυτα που διαβαζω.. και φυσικα δεν αναφερομαι στην Δημοσια και την Εσωτερικη.
                      Ευχαριστω..!!!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Πάνο, μήπως έχεις μπερδευτεί με την εσωτερική και την εξωτερική IP? Για ρίξε μία ματιά στους οδηγούς μας εδώ και εδώ.