Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΣχετικά με τις φωτογραφίες και τα video στο κινητό μου iphone.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ρώτησε πριν 2 έτη

Το πρόβλημά μου είναι ότι στο κινητό μου (iphone,4), δεν μπορώ πρώτον να σβήσω φωτογραφίες και video και δεύτερον από ένα συγκεκριμένο φακελο (από τους 3) που τον ονοματίζει  saved pictures, δεν μου ''επιτρέπει'' την μεταφορά φωτογραφιών και video! Ούτε καν τον εμφανίζει στην οθόνη, σε αντίθεση με τους άλλους δύο. Παρακαλώ τη βοήθειά σας. 

11 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Στέλιο
Δυστυχώς, δεν διαθέτω κάποιο iPhone για να γνωρίζω τη δομή του λειτουργικού του. Μπορείς να μας ανεβάσεις κάποια screenshots; 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Γιώργο, εννοείς screenshots της συσκευής του κινητού μου, δηλ. του iphone;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Ναι, από τα παράθυρα που αναφέρεις πως δεν υπάρχουν οι σχετικές επιλογές.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 2 έτη

Γιώργο σου στέλνω 6 screenshots του κινητού μου. Θα σε παρακαλέσω ξαναδιάβασε το αρχικό μου ερώτημα και θα καταλάβεις αμέσως. Συμπληρωματικά σου επισημένω πρόσεξε τις 2 φωτογραφίες (σαν παράδειγμα) και θα δεις ότι η μια έχει ''καλαθάκι'', άρα μπορείς να τη σβήσεις, ενώ η άλλη όχι και δε σου επιτρέπει να τη σβήσεις.Το ίδιο συμβαίνει και με τα video. Τώρα ο φάκελος  saved pictures, ούτε εμφανίζεται στις οθόνες, ούτε επιτρέπεται η μεταφορά του περιεχομένου του στο pc, αλλά ούτε, τέλος, μπορείς να σβήσεις το περιεχομενό του δηλ τις φωτογραφίες και τα video. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Τις φωτογραφίες δεν μπορείς να της διαγράψεις ή να τις μετακινήσεις ούτε από το iCloud? Αν δεν μπορεί ούτε εκεί, δοκίμασε να κατεβάσεις το iPhone Photo Manager Free ή το Syncios. 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 2 έτη

Το iCloud δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν το επιχειρώ Γιώργο, γιατί θα κάνω επιπλέον αντίγραφα χωρίς να μπορώ στη συσκευή μου να κάνω διαγραφή, ούτε και τη μεταφορά, στο PC μου, που είναι και το ζητούμενο. Τώρα όσον αφορά το iPhone Photo Manager Free ή το Syncios, δε με βοηθούν, διότι το λογισμικό τους υποστηρίζει από IOS 9.3.5 και νεότερες εκδόσεις και εγώ έχω 7.1.2. Γιαυτό αν έχεις κάτι άλλο πιό απλό και πρακτικό στείλε μου.

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 2 έτη

Σε παρόμοια προβλήματα που είχαμε στο παρελθόν με το iOS 7 σε iPad, είχαμε χρησιμοποιήσει το iFunbox ή το CopyTrans και ενσύρματη σύνδεση στο PC για να τα λύσουμε. Δεν γνωρίζουμε αν συνεχίζουν να παραμένουν συμβατά με αυτήν την ομολογουμένως παρωχημένη έκδοση του iOS. Ενδεχομένως, το iFunbox Classic να παραμένει συμβατό.
www.pcsteps.gr/126761-προβολή-και-πλήρης-διαχείριση-ios-στα-windows/
www.pcsteps.gr/122530-συγχρονισμός-iphone-ipad-χωρίς-το-itunes/
https://www.i-funbox.com/en/page-download.html

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 2 έτη

Άκη θα δουλέψω αυτά που μου έστειλες και με το πέρας, θα σας ενημερώσω. Πάντως ευχαριστώ. 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 2 έτη

Τελικά Άκη, η διαγραφή και μεταφορά έγινε με το CopyTrans και όχι με το i-fanbox! Θερμές ευχαριστίες σε όλους σας, στο Γιώργο και προσωπικά σε σένα, 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Στέλιο!