Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΣχετικά με το Bitcoin και γενικά με Λ.Σ
παναγιωτης ελευθεριου ρώτησε πριν 8 έτη

Καλήσπερα σε ΟΛΗ την ομάδα του Site και "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ' επίσης.
Παιδια, για πολλοστή φορα ΜΠΡΑΒΟ στην καλή δουλειά και ενημέρωση που παρέχετε.Χωρίς να θέλω να σας κουράσω 2 ερωτήσεις θα ήθελα να σας κάνω.Η 1η έχει να κάνει σχετικά με το Bitcoin ύστερα και από τα 3-4 περίπου σχετικά αρθρα που διάβασα απο το Site σας.Αναφέρετε για τα Bitwallets καθώς και την όποια Ασφάλεια; που αυτα παρέχουν,ήθελα να ρωτήσω άν και τί γνωρίζετε σχετικά με το "Bitcoin Mixer' - <https://coinmixer.net/> και άν μπορούσατε να μου λέγατε.
Τέλος,ή 2η ερώτηση (τελείως άσχετη - και διαφορετική με το θέμα αυτό) έχει να κάνει σχετικά με "Λειτουργικό'. Πιο συγκ/να έχω ενα Desktop με 3 Σκληρούς ("1"εναν με 1ΤΒ, "2" εναν με 500GB και "3" εναν με 80GB). Μέχρι πρότεινος στον 1TB ειχα τα Windows, στον 2ο των 500 σαν αποθ. χώρο κάτι και στον 3ο είχα τα Ubuntu.
Μη λέω πολλά κάτι έγινε πάντως στο τέλος ο 80 αρις Δίσκος ήταν ΑΔΕΙΟΣ!, έτσι όπως ειχα σκοπό εγκατέστησα πάλι τα Linux, η απορία μου είναι ΓΙΑΤΙ όταν "Μπουτάρω' απο τον 3ο Δίσκο και ανοίγουν καν/κα και τα Ubuntu, στην αρχή το Grub μου εμφανίζεται μαζί με τα Windows (κάτι όπως θα ήταν σε DualBoot) ;; Είχα την εντύπωση πως αυτος ο Δίσκος είχε Απομονωθεί τελειώς και εφόσον ήταν και άδειος;
 
                                                                                               Με Εκτίμηση:
                                                                                     Ελευθερίου Παναγιώτης

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς υπηρεσίες "ξεπλύματος" γιατί περί αυτού πρόκειται, και μπορεί μια μικρή συναλλαγή να την προχωρήσουν και σε μια μεγαλύτερη να ψάχνεσαι.

Δεν γνωρίζω τι εννοείς με το ότι ο σκληρός απλά άδειασε, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα το λειτουργικό, αλλά το grub παρέμεινε ως είχε.

παναγιωτης ελευθεριου απάντησε πριν 8 έτη

Καταρχήν, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ και για την τόσο συντομή απάντηση που απέστειλες κιόλας, μα καί για το 1ο σκέλος της ερώτησης σχετικά με το Bitcoin καί τα Bitwallets,όπως φυσικά και θα κρατήσω (την πολύτιμη) συμβουλή σου.
Τώρα, όσον αφορά σχετικά με την 2η ερώτηση και το Λ.Σ, έχει ως εξής: Έχω αυτούς τους 3 Σκληρούς.Στον 1ο είχα Τα Windows 8.1,τον 2ο τον είχα ως Αποθηκ.χώρο κλπ. καί στον 3ο τα Ubuntu.
Αργότερα δημιουργήθηκε ενα "θέμα" ύστερα απο δικιά μου βλακεία και έτσι ο 1ος ήθελε (ή να πώ προτιμώ καλύτερα το Format)  απ'την επιδιόρθωση ή αποκατάσταση συστήματος.Ο 2ος Δίσκος ως έχει,ανεξάρτητα καί στον 3ο είχε προηγηθεί διαγραφή - σβήσιμο (και μέσα απο το τερματικό των Ubuntu).
Η απορία μου ήταν, άφου αργότερα έκανα τις οπoίες απαιραίτητες ενεργειες δηλ. από το Bootpriority που έβαλα καθώς και μπουταριμα απο το φλασάκι των Linux (σσ.Οι άλλοι, ή καλύτερα ο 1ος Δίσκος δέν φορτώνει καν τα Windows και εφόσον έχω βάλει αποκλειστικά και μόνο τα Ubuntu στον τελευταίο με όλα αυτά που προανάφερα είχα την εντύπωσει οτι ειναι απομωνομένος να πω; απαρτε; (Δεν ξέρω;)  απλά δεν καταλαβαίνω γιάτι κατα την εκκίνηση δέν φορτώνουν απλά και μόνο τα Linux και φινεται το grub menu καθώς και τα Windows Αυτα..
Ελπίζω να μήν σε κούρασα ;!   όπως και όποτε βρείς χρόνο νά μου μου απαντήσεις επίσης .Καλή Συνέχεια..

                                                                                                                        Με Εκτίμηση:
                                                                                                               Ελευθερίου Παναγιώτης

Κώστας Κατσάνος απάντησε πριν 8 έτη

Παναγιώτη υποψιάζομαι ότι τον grub τον εγκατέστησες στον πρώτο δίσκο που είχες τα 8άρια. Μπορεί να μην σου μπουτάρουν πια τα 8άρια αλλά ο φορτωτής εκκίνησης των windows υπάρχει ακόμα. Για αυτό και στη λίστα του grub βλέπεις και τα windows.

παναγιωτης ελευθεριου απάντησε πριν 8 έτη

Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.!  για άλλη μια φορά,με βοήθησες αρκετά.