Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΣχετικά με το modem μου.
Ηλίας Μαντζώρος ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σας. Έχω μεγάλο πρόβλημα με τα modems που μου έχουνε φωκιάσει οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Μιλάω σχετικά με την σαχαράκα που λέγεται ZTE ZXHN H108L και το διανέμει η HOL. Το wifi είναι ελαττωματικό!!! Δοκίμασα να αλλάξω ports,να κάνω firmware upgrade αλλά και πάλι... Ή θα με πετάει μόνο του από το wifi connection ή θα σηκώνω ανα 1-2 λεπτά 500+ ping. (Υπ' όψην ότι το modem πάντα είναι face to face,δεν μεσολαβούν εμπόδια εννοείται) SOS. Αν έχει τύχει σε κανέναν από εσάς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα θα ήθελα την καθοδήγηση σας αλλιώς θα ήθελα να μου προτείνετε ένα modem το οποίο να έχει "ΚΑΛΟ" wifi γιατί δεν με βολεύουν πλέον τα καλώδια.(Ελπίζω να μην υπερβάλλω,υπάρχουν τέτοια modems θέλω να πιστεύω) Το οικονομικό δεν μπαίνει εμπόδιο,αρκεί να αξίζει τα λεφτά του και να ηρεμήσει το κεφάλι μου. Σημειώνω και πάλι ότι το modem δεν θα εμποδίζεται από τοίχους και άλλα μεταλλικά αντικείμενα. Ευχαριστώ,Ηλίας.

6 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα.
Κανάλι δοκίμασες να αλλάξεις; Αν όχι δοκίμασέ το, μπορεί να φταίει κάποια παρεμβολή.
Αν ούτε έτσι λυθεί το πρόβλημα, τότε μπορεί να είναι προβληματικό το συγκεκριμένο. Μπορείς είτε να ζητήσεις αλλαγή του ρούτερ από τον πάροχο, είτε να πας σε καινούργιο. Πες μου αν θέλεις πόσα χρήματα έχεις σκοπό να διαθέσεις, για να σου γίνει η κατάλληλη πρόταση.

Ηλίας Μαντζώρος απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Έλενα,

δοκίμασα όλα τα channels αλλά και πάλι δεν λύθηκε το πρόβλημα. Και όχι, όλα τα H108L της ZTE μου κάνανε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, οπότε πάμε στο συμπέρασμα ότι δεν φταίει ένα μεμονωμένο modem. Πάμε στα λεφτά τώρα. Εγώ έλεγα να διαθέσω μέχρι 50 ευρώ αλλά αν υπάρχει κάποιο modem που θα μου εξασφαλίσει δυνατό wifi σαν να είμαι με ethernet,μπορώ να διαθέσω κάτι παραπάνω.

Περιμένω απάντηση,ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου,

Ηλίας.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Έχεις ελέγξει το ενδεχόμενο να φταίει η κάρτα WiFi από τη μεριά του laptop? Συνδεδεμένο σε άλλα router λειτουργεί κανονικά? Άλλα laptop ή κινητά στο ΖΤΕ έχουν το ίδιο πρόβλημα? Γιατί είναι σχετικά πιο χαμηλή η πιθανότητα όλα τα router της συγκεκριμένης σειράς να έχουν ελαττωματικό WiFi, και αν όντως το πρόβλημα είναι από τη μεριά του laptop, δεν θα βοηθήσει το να αλλάξεις router.

Πάντως, στα 50 ευρώ αυτό είναι πολύ καλή επιλογή.

Ηλίας Μαντζώρος απάντησε πριν 7 έτη

Καλή σου μέρα άγγελε. Κάρτα δικτύου και κάρτα wifi είναι πλήρως τσεκαρισμένα και στα 4 λάπτοπς που έχουμε στο σπίτι. Και στα 4 αλλά και στο tablet κάνει το ίδιο πρόβλημα όταν μπαίνω με wifi. Ο γείτονας μου που έχει ένα tplink,μου έδωσε τον κωδικό του να κάνω δοκιμή και παρόλο που μεσολαβεί τοίχος, έτρεχε καλύτερα μέσω wifi από το modem μου. Το modem που μου προτείνεις σίγουρα θα έχει σταθερό και καλό wifi,έτσι φίλε μου;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ναι.

Ηλίας Μαντζώρος απάντησε πριν 7 έτη

Πολύ ωραία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας :)