Γιώργος Μπέλλας ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σας! Κάποιες μέρες τώρα όταν μπαίνω στο site σας δεν μου βγάζει τα νεότερα άρθρα. Μου βγάζει αυτά που είναι πολλών ημερών πριν. Γιατί;;

10 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Καλημέρα ,με επαναφόρτωση της σελίδας εμφανίζονται ? Αν όχι ,καθάρισε την cache από τον  browser σου.

Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 6 έτη

Τα έκανα και τα δύο και τίποτα. Αλλά τώρα που μπήκα από το κινητό εμφανίζονται κανονικά.

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Αν καθαρίσεις όλο το ιστορικό(διαγραφή δεδομένων περιήγησης) ,εμφανίζονται ? Εγώ το κάνω κάθε μέρα και στο κινητό μου ,και στον υπολογιστή. Τα άρθρα, μου εμφανίζονται κανονικά.
Ή έστω τα cookies να εκκαθαρίσεις ,αν δε θες να εκκαθαρίσεις όλο το ιστορικό.

Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 6 έτη

Μπορώ να το κάνω με το Ccleaner που έχω και την Professional Edition αλλά κάθε μέρα θα είναι λίγο κουραστικό. Αλλά λογικά θα μου εμφανίζονται. Πριν κάτι μέρες είχα κάνει γενικό καθαρισμό.

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Μπορείς απλά να κάνεις την εκκαθάριση μέσα από τον browser
Δεν είναι απαραίτητο το Ccleaner. Αν και μετά από αυτό δεν εμφανίζονται, δεν ξέρω... θα περιμένεις απάντηση από το PCsteps.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δεν μας έχεις δώσει απαραίτητες πληροφορίες, όπως ποιον browser χρησιμοποιείς, σε ποιο λειτουργικό σύστημα, αν χρησιμοποιείς κάποιον proxy. Σε κανέναν από τους συνεργάτες δεν συμβαίνει αυτό που αναφέρεις.

Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα! Δημήτρη δεν μου εμφανίζεται συνέχεια αυτό το πρόβλημα, αλλά την έχω κάνει, και κάνω εκκαθάριση ΚΑΙ μέσα από τον browser και από πρόγραμμα. Κάποιες άλλες φορές πάλι πάω στο Αρχείο του Pcsteps για να δω τα νεότερα άρθρα επειδή δεν εμφανίζονται στην αρχική, αλλά και άλλες φορές εμφανίζονται κανονικά στην αρχική. Και το Ccleaner το χρησιμοποιώ επειδή πιστεύω πως είναι καλό πρόγραμμα για να έχω έναν καθαρό υπολογιστή και γρήγορο.
Άγγελε χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα Google Chrome αλλά χρησιμοποιώ και ελάχιστα Mozilla Firefox, λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home 64-bit. Proxy όχι, δεν χρησιμοποιώ. Τώρα για ποιο λόγο γίνεται αυτό δεν γνωρίζω για να πω την αλήθεια.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο Ctrl+Shift+R στον chrome, να δεις αν σου ανανεώνει την αρχική. Με αυτό το hard refresh καθαρίζει η cache μόνο για το ενεργό site.

Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 6 έτη

Καλημέρα! Εντάξει Άγγελε θα το δοκιμάσω και θα σου απαντήσω. Ευχαριστώ πολύ πάντως! Και κάτι άλλο, συγχαρητήρια για τα πολύ ωραία άρθρα σας, συνεχίστε δυναμικά! 

Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 6 έτη

Άγγελε έκανα αυτό που μου είπες και δούλεψε κανονικά. Με το που το έκανα εμφανίστηκαν κατευθείας τα άρθρα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι!