jim betman ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σε όλους,
Είχα ένα wd media player και εκεί κούμπωνα επάνω 2εξωτερικούς σκληρούς και έβλεπα ότι είχα κατεβάσει. Δυστυχώς όμως χάλασε. Μπορεί ένα tvbox να κάνει αυτή την δουλειά ; Εάν ναι, θα ήθελα μια πρόταση ενός tvbox το οποίο : 

  • να έχει θύρες για εξωτερικό/κούς σκληρό δίσκο (ακόμη και για usb)
  • να έχει ποικιλία στα video formats και όχι απλά δυο-τρεις
  • να έχει της προκοπής χαρακτηριστικά (πχ. επεξεργαστής,RAM) και όχι να κολλάει συνέχεια.

Η τηλεόραση δεν είναι smart και όσο αναφορά το κόστος να κυμαίνεται από 40€~80€. Η αγορά θα πρέπει να είναι από κατάστημα στην Ελλάδα και όχι από το εξωτερικό. Επίσης , θα πρέπει να έχει τέτοια χαρακτηριστικά έτσι ώστε όταν συνδεθεί στο internet να μπορώ να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές χωρίς δυσκολίες και κολλήματα. Από θέμα online streaming με ενδιαφέρει κυρίως αθλητικά γεγονότα παρά ταινίες.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και καλό καλοκαίρι σε όλους.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, μπορείς να δεις το κλασσικό TV Box της Xiaomi, διαφορετικά μπορείς να ρίξεις μία ματιά στον σχετικό μας οδηγό εδώ.

jim betman απάντησε πριν 2 έτη

ευχαριστώ για την απάντηση. αυτό που με προβληματίζει στο συγκεκριμένο είναι ότι έχει μία μόνο usb ,δεν έχει ethernet και δεν υποστηρίζει πολλά video format.
ποια η γνώμη σας για το : SAVIO SMART TV BOX GOLD TB-G01 4K ?
θα ήθελα την γνωμη σας.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Στο θέμα υποστήριξης video format δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο παραπάνω..ούτως ή άλλως αυτό εξαρτάται από τον player που εγκαθιστάς..τώρα εάν θες περισσότερες USB θύρες μπορείς να πάρεις ένα HUB..σε κάθε περίπτωση και το SAVIΟ αποτελεί μία καλή εναλλακτική..

jim betman απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά.