lef13 ρώτησε πριν 8 έτη

ποια ειναι η τελευταια εκδοση του puppy linux? γιατι κατεβασα την εκδοση 6.0.2 nopae και δεν μου την ετρεχε μετα κατεβασα την 6 CE και ετρεχε μια χαρα για να εβαζα την 6.0.2 επρεπε να εχω εγκατεστημενη και την 6 CE και να του εκανα αναβαθμιση?
με τα kali linux παρατηρισα να υπαρχουν πολλες εκδοσεις η μια ειναι η κανονικη Kali Linux 32 bit, η Kali Linux 32 bit Light, και η Kali Linux 32 bit mini τι διαφορα εχουν αυτες οι εκδοσεις? γιατι εκανα μια χαρα εγκατασταση την κανονικη kali linux 32 bit και οταν τελειωσα εβγαλα το cd και εκανα επανακκινηση αλλα οταν πηγαν να φωρτοσουν μου εκελισε η οθονη και ο υπολογιστης μπηκε σε αναμονη ενω με την εκδοση kali lixun 32 bit light ετρεχαν μια χαρα δεν ειχα κανενα θεμα το εχω παθει και με αλλες εκδοσεις των linux αυτο να μπαινει σε αναμονη ο υπολογιστης τι να φταιει? να θελει θερμοαγωγικοι παστα ο επεξεργαστης και οι καρτα γραφικων? γιατι το lapton που εχω ειναι παλιο απο το 2007και απο τοτε δεν του εχω αλλαξει καθολου παστα η δεν παιζει ρολο? αν παιζει τι παστα θα μου πρωτινεται να βαλω? τα windows 7 μια χαρα τα τρεχει παντος δεν εχω θεμα.... με τα linux που εκανα εγκατασταση κατα την εγκατασταση μου βγαζει failed server η failed IO-APIC η Mp-bios bug:8254 timer not connected to io-apic error

1 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

H 6.3 είναι.  Όπως και με όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά έτσι και με το linux, μπορεί να υπάρχουν ασυμβατότητες με το υλικό σου.
Δες εδώ για τις διαφορές στο Kali. 
Η πάστα δεν έχει κάποια σχέση για το αν θα είναι συμβατό κάποιο λειτουργικό ή όχι και ανεξαρτήτως από αυτό καλό θα είναι να την αλλάξεις και να κάνεις έναν καθαρισμό το Laptop σου.